Πρώτο θέμα στο Al Jazzeera η Χρυσή Αυγή: Απόφαση-έκπληξη ότι αφέθηκαν ελεύθεροι τρεις βουλευτές [εικόνα] - iefimerida.gr

Πρώτο θέμα στο Al Jazzeera η Χρυσή Αυγή: Απόφαση-έκπληξη ότι αφέθηκαν ελεύθεροι τρεις βουλευτές [εικόνα]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Η αιφνιδιαστική απόφαση να αφεθούν ελεύθεροι, περιπλέκει τις προσπάθειες της κυβέρνησης για την πάταξη του κόμματος όπου ένας από τους υποστηρικτές του, μαχαίρωσε θανάσιμα έναν ράπερ-αντιφασιστή τον περασμένο μήνα», γράφει το All Jazzeera.Η ποινική αντιμετώπιση των τριών βουλευτών της Χρυσής Αυγής, Κασιδιάρη, Παναγιωταρου, Μίχου οι οποίοι αφέθησαν ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους «ξάφνιασε» και το αραβικό δίκτυο Al Jazeera. Το ειδησεογραφικό Μέσο, που έχει έδρα το Κατάρ, κάνει λόγο για απόφαση-έκπληξη, όπως άλλωστε σχολιάζει με τον ίδιο τρόπο την είδηση και η πλειονότητα του ξένου Τύπου.

Το αραβικό Μέσο, που «ανεβάζει» πολύ ψηλά την είδηση, σκιαγραφεί το κόμμα του Νίκου Μιαχαλολιάκου γράφοντας ότι είναι το τρίτο πιο δημοφιλές κόμμα της χώρας, «μέχρι την δολοφονία του αριστερού μουσικού Παύλου Φύσσα που πυροδότησε σε εθνικό επίπεδο έντονες διαδηλώσεις».

«Η Χρυσή Αυγή οργανώνει τακτικά επιθέσεις από τάγματα εφόδου...», αναφέρει, μεταξύ άλλων, το δίκτυο.

Πρώτο θέμα στο Al Jazzeera η Χρυσή Αυγή: Απόφαση-έκπληξη ότι αφέθηκαν ελεύθεροι τρεις βουλευτές [εικόνα] | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ