Μεγάλη πτώση για το δελτίο του Star και άνοδος για το MEGA - iefimerida.gr

Μεγάλη πτώση για το δελτίο του Star και άνοδος για το MEGA

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μεγάλη είναι η μάχη που γίνεται για την τηλεθέαση των κεντρικών δελτίων στις 8 το βράδυ. Με τις εξελίξεις στην επικαιρότητα να τρέχουν με γρήγορες ταχύτητες, τα κανάλια μετρούν τις δυνάμεις τους.

Μετά την υψηλή τηλεθέαση που παρουσίασε τις πρώτες ημέρες, το δελτίο του Star σημείωσε το βράδυ της Τρίτης σημαντική υποχώρηση, καθώς ο μέσος όρος του -μεταξύ 19:45 και 20:45- δεν ξεπέρασε το 13,5%.

Σε αντίθετη φορά κινήθηκαν MEGA και ΑΝΤ1. Το κανάλι της Μεσογείων ανέκτησε τις δυνάμεις του και τερμάτισε στην πρώτη θέση με τηλεθέαση 24,5%.

Όσο για το κεντρικό δελτίο του καναλιού του Αμαρουσίου, κατάφερε να αυξήσει σημαντικά τα ποσοστά του και να συγκεντρώσει το 19,8% του τηλεοπτικού κοινού. Μάλιστα, ο ΑΝΤ1 "έκλεψε" και το μεγαλύτερο μέρος του δυναμικού κοινού ηλικιών 15-44, καταγράφοντας ποσοστό 24,3%.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ