Τα ζώδια της Τετάρτης 2 Οκτωβρίου - iefimerida.gr

Τα ζώδια της Τετάρτης 2 Οκτωβρίου

Τα ζώδια της Τετάρτης 2 Οκτωβρίου
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Κριός

Αποφύγετε επενδύσεις και καινούργια ανοίγματα γιατί υπάρχει πιθανότητα εξαπάτησης. Είστε άτομα ικανά και οι δυσκολίες που θα συναντήσετε δεν θα πρέπει να σας πτοήσουν. Οι αδέσμευτοι θα σας δοθούν οι ευκαιρίες για κοινωνικές επαφές, με αποτέλεσμα να κάνετε καινούργιες γνωριμίες με ενδιαφέροντα πρόσωπα. Ορισμένοι από εσάς θα αποφασίσετε να συνεχίστε μόνοι αναζητώντας τον ιδανικό σύντροφο. Προσέξτε πολύ και τις όποιες μετακινήσεις σας, ελέγξτε σχολαστικά όλες τις λεπτομέρειες προκειμένου να αποφύγετε εκπλήξεις.

Ταύρος

Οι αδέσμευτοι του ζωδίου, βρίσκεστε σε μια έντονη κοινωνική περίοδο, όπου οι αρετές και η προσωπική σας γοητεία μετράνε σημαντικά. Όσοι θέλετε να κάνετε ένα νέο επαγγελματικό ξεκίνημα η εβδομάδα αυτή είναι αρκετά καλή. Προσπαθήστε να κάνετε μια συνετή διαχείριση των χρημάτων σας, για να αποφύγετε το δανεισμό. Στα συναισθηματικά εσείς που έχετε μακροχρόνιες σχέσεις θα περάσετε αξέχαστες ρομαντικές στιγμές και θα βιώσετε έντονα πάθη με τον σύντροφο σας πράγμα που θα σας απογειώσει και θα σας οδηγήσει να πάρετε σοβαρές αποφάσεις για το μέλλον. Στον οικονομικό σας τομέα, για να σταθεροποιήσετε τα έσοδα σας, θα πρέπει πρώτα να τακτοποιήσετε τα παλιά σας χρέη.

Δίδυμοι

Παρόλο που τα πράγματα, αρχικά θα φαίνονται δύσκολα, θα καταφέρετε να ισορροπήσετε τις καταστάσεις με την βοήθεια των δικών σας ανθρώπων. Προσπαθήστε να μην αφήσετε εκκρεμότητες. Στα οικονομικά σας θα σημειωθεί μια αύξηση των εσόδων σας και θα κινηθείτε πιο άνετα αυτή τη περίοδο. Στον επαγγελματικό τομέα χρειάζεται ψυχραιμία προκειμένου να ανταπεξέλθετε στις όποιες ανατροπές είναι πιθανόν να προκύψουν. Σύντομα θα εισπράξετε την αναγνώριση που επιθυμείτε.

Καρκίνος

Οι συνθήκες σε αυτόν τον τομέα είναι πιο ευνοϊκές και παρότι μπορεί να υπάρχουν κάποιοι προβληματισμοί και αποφάσεις που πρέπει να πάρετε, είναι πιο εύκολο να βρεθούν λύσεις. Θέματα που σας απασχολούσαν και είχαν να κάνουν με τα παιδιά ή με οικονομικά ζητήματα τώρα μπορούν να λυθούν με τον καλύτερο τρόπο. Κάντε υπομονή, τα δεδομένα θα αλλάξουν το αμέσως το επόμενο διάστημα. Περιορίστε τον παρορμητισμό σας, εξετάστε όλες τις παραμέτρους και προχωρήστε κάνοντας μελετημένα βήματα. Προετοιμάστε κατάλληλα και οργανωθείτε προκειμένου να πάρετε σημαντικές αποφάσεις.

Λέων

Αν είστε με τον άνθρωπό σας ευτυχισμένοι μην σας ενδιαφέρει η άποψη των άλλων. Αποφύγετε συζητήσεις που θα δημιουργήσουν εντάσεις. Διανύετε ίσως την καλύτερη περίοδο της φετινής χρονιάς σε ότι αφορά τον συναισθηματικό και ερωτικό σας τομέα. Ένα παρασκήνιο δεν αποκλείεται να λειτουργεί εις βάρος σας γι' αυτό καλό θα είναι να προσέχετε. Έχετε τα μάτια και τα αυτιά σας ανοικτά για να αξιοποιήσετε όλες τις ευκαιρίες.

Παρθένος

Ο ερωτικός τομέας για τους δεσμευμένους τείνει να είναι ευχάριστος, ενώ οι αδέσμευτοι καλό θα είναι να διατηρούν επιφυλάξεις για τις καινούργιες σχέσεις που μπορεί να προκύψουν. Οι υποχρεώσεις και οι δεσμεύσεις που έχετε αυτήν την εποχή είναι αρκετές με αποτέλεσμα να αισθάνεστε πίεση και άγχος. Προωθείστε τις επαγγελματικές σας υποθέσεις και βρείτε τους κατάλληλους ανθρώπους για να σας υποστηρίξουν. Στον ερωτικό τομέα τα όποια προβλήματα προκύψουν δεν θα οδηγήσουν σε αδιέξοδα και τελικά οι ισορροπίες θα επανέλθουν.

Ζυγός

Μην ενδώσετε σε δελεαστικές προτάσεις που θα σας γίνουν, γιατί υπάρχει η περίπτωση να σας εξαπατήσουν. Οι αδέσμευτοι μια νέα παρουσία εισβάλλει στη ζωή σας και σας φέρνει τα πάνω κάτω μην ξέροντας τι να κάνετε. Παράλληλα, πίεση, διλλήματα και άγχη δεν αποκλείετε να προκύψουν και στο επαγγελματικό επίπεδο. Στα επαγγελματικά σας, η αυτοσυγκέντρωση σας θα είναι αυξημένη, πράγμα που θα σας βοηθήσει να εκπληρώσετε κάποιους στόχους. Στον επαγγελματικό σας τομέα, θα πιεστείτε και θα δώσετε μάχες για να κερδίσετε την αναγνώριση που επιθυμείτε.

Σκορπιός

Θα αναλάβετε πολλές ευθύνες και υποχρεώσεις, που αρχικά θα σας αγχώσουν αλλά στο τέλος θα τα καταφέρετε. Θα πρέπει να είστε σε εγρήγορση γιατί θα συμβούν απρόοπτα γεγονότα που θα σας ανατρέψουν κάποια σχέδια και εσείς θα πρέπει να τα ξεπεράσετε με επιτυχία. Οι περισσότεροι από εσάς θα περάσετε μια επαγγελματική κρίση και θα χρειαστεί να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας και να μην κάνετε βεβιασμένες κινήσεις. Όσοι έχετε προβλήματα στις σχέσεις σας επιστρατεύστε την ειλικρίνεια για να ξεκαθαρίσετε εύκολα το τοπίο. Το πλανητικό σκηνικό που διαμορφώνετε όμως φαίνεται να λειτουργεί ανασταλτικά για πολλούς από εσάς.

Τοξότης

Είναι μια πολύ καλή περίοδος για να κάνετε δημόσιες σχέσεις και να προβληθείτε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Θα ξανά βρείτε τον παλιό σας εαυτό και θα αρχίσετε να ατενίζετε με αισιοδοξία το μέλλον. Οι ελεύθεροι ικανοποιήστε τις επιθυμίες σας και ζήστε τη ζωή σας. Προσπαθήστε να μην χάνετε την αυτοσυγκράτηση σας, αποφεύγοντας τυχόν διαπληκτισμούς και αντιπαραθέσεις με το κοντινό σας περιβάλλον. Στον επαγγελματικό σας τομέα, θα χρειαστεί να αλλάξετε τον τρόπο που σκέφτεστε σχετικά με κάποιες συνεργασίες σας, για να πάρετε τις σωστές αποφάσεις.

Αιγόκερως

Αρκετοί από εσάς θα έχετε την τάση να μείνετε μόνοι και να κάνετε έναν απολογισμό ζωής. Εκμεταλλευτείτε αυτό το διάστημα για να υπογράψετε συμβόλαια ή συμφωνίες που είναι πολύ σημαντικές για εσάς. Θα παρουσιαστούν κάποιες ευκαιρίες για να μπορέσετε να βελτιώσετε τις συνθήκες που επικρατούν στην εργασία σας για να μπορέσετε αργότερα να διεκδικήσετε με επιτυχία τα δικαιώματα σας. Μην ξεκινήσετε όμως τίποτα καινούργιο. Πολλοί από εσάς βρίσκεστε σε μια κατάσταση όπου θα πρέπει να αντιμετωπίσετε πληγές του παρελθόντος και να δώσετε λύσεις.

Υδροχόος

Κινηθείτε συντηρητικά στη δουλειά και αποφύγετε σημαντικές αποφάσεις. Εξετάστε εξονυχιστικά τις όποιες προτάσεις ή ευκαιρίες παρουσιαστούν στον επαγγελματικό τομέα. Μερικές φορές θα καταπιάνεστε με τις λεπτομέρειες και θα χάνετε την ουσία των πραγμάτων. Οι προβληματισμοί που θα έχετε για τον επαγγελματικό σας τομέα θα γίνουν πιο έντονοι, λόγω ξαφνικών γεγονότων που θα συμβούν. Στα οικονομικά σας να είσαστε προετοιμασμένοι, γιατί θα συμβούν κάποια γεγονότα που θα επηρεάσουν την ψυχολογία σας και δεν πρέπει να μπερδευτείτε.

Ιχθείς

Στηριχτείτε στις δυνάμεις σας για να πετύχετε τους περισσότερους, από τους στόχους σας. Ανάλογο είναι και το κλίμα στον αισθηματικό τομέα με τάσεις για παρεξηγήσεις και αντιπαραθέσεις για ιστορίες του παρελθόντος. Οι δεσμευμένοι θα έχουν την ευκαιρία να ανανεώσουν τη σχέση τους και να ζήσουν ευχάριστες στιγμές. Οι αδέσμευτοι θα πρέπει να γίνετε πιο εξωστρεφείς και να αφήσετε τα πρόσωπα που ενδιαφέρονται για σας να σας πλησιάσουν και να σας γνωρίσουν καλύτερα. Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας δείχνουν, ότι το επαγγελματικό σας πρόγραμμα θα είναι αρκετά φορτωμένο και θα είστε σε συνεχή επαφή με κόσμο, για να κλείσετε τις συμφωνίες που θέλετε.

Πηγή: ΖΩΔΙΑ/" target="_blank">ΖΩΔΙΑ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ