Το κινητό του Γιάννη Λαγού μίλησε: Ολα τα τηλέφωνα που έκανε το βράδυ της δολοφονίας Φύσσα [σχεδιαγράμματα] - iefimerida.gr

Το κινητό του Γιάννη Λαγού μίλησε: Ολα τα τηλέφωνα που έκανε το βράδυ της δολοφονίας Φύσσα [σχεδιαγράμματα]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την επίχειρηση που στήθηκε το μοιραίο βράδυ της δολοφονίας Φύσσα αλλά και τον τρόπο που λειτουργεί η Χρυσή Αυγή αποκαλύπτει το σχεδιάγραμμα της ΕΛ.ΑΣ. με τις κλήσεις που έκανε και έλαβε ο συλληφθείς βουλευτής της ΧΑ Γιάννης Λαγός.

Στον πίνακα που θα δείτε αποτυπώνονται ξεκάθαρα οι κλήσεις που έγιναν εκείνο το βράδυ από τον βουλευτή Λαγό προς τον λεγόμενο «μυστηριώδη άνδρα» στις 00.34 και τρία λεπτά αργότερα με τον γραμματέα της Χρυσής Αυγής, Νίκο Μιχαλολιάκο.

Ο Γιάννης Λαγός επικοινωνεί σε δυο κινητά και με τον υπεύθυνο της Τοπικής Οργάνωσης Νίκαιας Γιώργο Πατέλη πάνω από 20 φορές και δεκάδες είναι και οι κλήσεις προς την φίλη του, η οποία είναι μεταξύ των κατηγορουμένων.

Στον παρακάτω πίνακα αποτυπώνονται κλήσεις του υπεύθυνου της Τοπικής Οργάνωσης της Χρυσής Αυγής στη Νίκαια, Γιώργου Πατέλη.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ