Νέες καταθέσεις από τα μέλη του ΚΚΕ για την επίθεση από Χρυσαυγίτες στο Πέραμα - iefimerida.gr

Νέες καταθέσεις από τα μέλη του ΚΚΕ για την επίθεση από Χρυσαυγίτες στο Πέραμα

Νέες καταθέσεις από τα μέλη του ΚΚΕ για την επίθεση από Χρυσαυγίτες στο Πέραμα
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για τις συνθήκες της αιματηρής επίθεσης που δέχθηκαν στο Πέραμα από Χρυσαυγίτες κατέθεσαν εκ νέου τα μέλη του ΚΚΕ. Τα εννέα άτομα που έκαναν αφισοκόλληση όταν κινήθηκαν εναντίον τους περίπου 50 μέλη της Χρυσής Αυγής με λοστούς και καδρόνια περιέγραψαν στην Ε' ανακρίτρια Πειραιά το περιστατικό.

Στις συμπληρωματικές τους καταθέσεις ανέφεραν πως έχουν αναγνωρίσει τέσσερα άτομα από τη επιτιθέμενη ομάδα, εκ των οποίων μάλιστα ο ένας είχε συλληφθεί στο παρελθόν για άλλη υπόθεση.

Ακόμη περιέγραψαν πως οι δράστες άρχισαν να φωνάζουν και να ρωτούν ποιος είναι ο πρόεδρος του Συνδικάτου Μετάλλου και αφού άρχισαν να διαπληκτίζονται με τα μέλη και τον πρόεδρο, στη συνέχεια τους επιτέθηκαν με λοστούς και καδρόνια, φωνάζοντας χαρακτηριστικά «αυτά που ξέρατε μέχρι τώρα στη Ζώνη να τα ξεχάσετε».

Η αστυνομία αρχικά είχε ταυτοποιήσει τέσσερα άτομα και μετά τις καταθέσεις της Τρίτης, η εισαγγελία αναμένεται να εκδώσει εντάλματα σύλληψης.

Πηγή: ΑΠΕ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ