Με το Εxtra Terrestrial Vehicle θα γίνεις το κέντρο της προσοχής - iefimerida.gr

Με το Εxtra Terrestrial Vehicle θα γίνεις το κέντρο της προσοχής

Με το Εxtra Terrestrial Vehicle θα γίνεις το κέντρο της προσοχής
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το συγκεκριμένο όχημα ούτε ήρθε από κάπου έξω από τον κόσμο αυτό, ούτε χρησιμοποιείται σε κάποια ταινία επιστημονικής φαντασίας. Είναι πραγματικό, λέγεται The Extra Terrestrial Vehicle, ETV εν συντομία, κατασκευάζεται στις ΗΠΑ από την εταιρεία Τhe Car Company, είναι δημιούργημα του σχεδιαστή Mike Vetter, είναι πλήρως λειτουργικό και ναι, όσο κι αν δεν σας φαίνεται απίθανο, πουλήθηκε μέσω του eBay έναντι 140.000 ευρώ.

Κι ας μοιάζει με ποντίκι υπολογιστή με ρόδες. Ή με UFO με πόρτες αλά Lamborghini και πίσω φώτα υπερ-παραγωγή, ενώ ακόμα πιο space είναι η ηλεκτρική του εκδοχή, καθώς οι προσθήκες στο πίσω μέρος της μοιάζουν με κινητήρες τζετ. Αντίθετα το εσωτερικό είναι πολύ συμβατικό, με το μόνο που ξεχωρίζει να είναι μια μεγάλη οθόνη αφής.

Η βάση για το ETV είναι ένα πλαίσιο από Porsche Boxster, για το αμάξωμά του έχουν χρησιμοποιηθεί ανθρακονήματα και υαλονήματα και ο κινητήρας του είναι προέλευσης Chevrolet με 2.200 κυβικά, μηχανικό υπερσυμπιεστή και 270 ίππους. Που αρκούν για να του εξασφαλίσουν καλές επιδόσεις, ενώ ο σχεδιαστής του υποστηρίζει με σθένος πως η οδική του συμπεριφορά είναι ασφαλής και το επίπεδο θορύβου του μειώνεται όσο αυξάνεται η ταχύτητά του. Λίγο δύσκολο αυτό, αλλά εδώ βρέθηκε άνθρωπος να δώσει 140.000 ευρώ για το Extra Terrestrial Vehicle...

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ