Κουβέλης: «Υπάρχουν ακόμη μικρά αποστήματα φασισμού σε Στρατό και Αστυνομία» - iefimerida.gr

Κουβέλης: «Υπάρχουν ακόμη μικρά αποστήματα φασισμού σε Στρατό και Αστυνομία»

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

α προχωρήσει σε βάθος η έρευνα της Δικαιοσύνης προκειμένου να εντοπιστούν όλες οι οργανωμένες ομάδες ακροδεξιών στις Ενοπλες Δυνάμεις και την ΕΛ.ΑΣ ζητά ο Φώτης Κουβέλης, ο οποίος παράλληλα κατηγόρησε το Μαξίμου για αδράνεια που επιδείκνυε αρκετό καιρό στο θέμα της Χρυσής Αυγής.

«Η Δικαιοσύνη κάνει καλά τη δουλειά της, αλλά η έρευνα πρέπει να προχωρήσει σε βάθος και με ταχύτητα», δήλωσε ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ στο ΣΚΑΪ, ενώ στη συνέχεια υπογράμμισε: «Υπάρχουν ακόμη μικρά αποστήματα (φασισμού) στις ένοπλες δυνάμεις και στα σώματα ασφάλειας, που όμως μπορεί να μεγαλώσουν - να μην γενικεύσουμε, μικροί αλλά υπαρκτοί θύλακοι».

Παράλληλα, ο κ. Κουβέλης ανέφερε πως δεν πρέπει να μετατραπεί η Χ.Α. και τα πρόσφατα γεγονότα σε «συντελεστή των εξελίξεων», ενώ υποστήριξε παράλληλα πως τα «στελέχη της ΝΔ και του Μαξίμου έπαιξαν με την ατζέντα της Χρυσής Αυγής».

Τέλος, ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ επεσήμανε πως το κόμμα του είχε θέσει το θέμα «Χρυσή Αυγή» όσο συμμετείχε στην κυβέρνηση, ωστόσο «καθυστερούσαν τους φακέλους οι αρμόδιοι».

φωτογραφία: fosphotos.com

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ