Ποιος διάσημος ροκ σταρ είναι το νέο πρόσωπο του οίκου Louis Vuitton [εικόνα] - iefimerida.gr

Ποιος διάσημος ροκ σταρ είναι το νέο πρόσωπο του οίκου Louis Vuitton [εικόνα]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ενα καινούργιο και ιδιαίτερα αναγνωρίσιμο πρόσωπο έρχεται να εκπροσωπήσει τον διάσημο οίκο μόδας Louis Vuitton. Σύμφωνα με πηγές, ο διάσημος ροκ σταρ δε θα αντικαταστήσει την Μισέλ Γουίλιαμς, απλώς θα προστεθεί στην διαφημιστική καμπάνια του οίκου.

Ο λόγος για τον μοναδικό Ντέιβιντ Μπάουι, ο οποίος στην ηλικία των 66 ετών θα γίνει το νέο πρόσωπο της Louis Vuitton. Σύμφωνα με την Vogue, ο Μπάουι θα πρωταγωνιστήσει στην επικείμενη εκστρατεία «L'Invitation au Voyage» του οίκου Louis Vuitton μαζί με την Αριζόνα ΜΙουζ. Η διαφήμιση γυρίστηκε στη Βενετία αυτό το καλοκαίρι και αναμένεται να κυκλοφορήσει αργότερα αυτό το έτος.

Οι εκπρόσωποι του οίκου, κρατούν το περιεχόμενο της διαφήμισης επτασφράγιστο μυστικό, ωστόσο σύμφωνα με πηγές, η εικόνα θα περιλαμβάνει ένα αερόστατο, καθώς και εικόνες από το Μουσείο του Λούβρου στο Παρίσι

Ποιος διάσημος ροκ σταρ είναι το νέο πρόσωπο του οίκου Louis Vuitton [εικόνα] | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ