Παρθενική εν μέσω σκανδάλων για Ολυμπιακό Βόλου - iefimerida.gr

Παρθενική εν μέσω σκανδάλων για Ολυμπιακό Βόλου

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ευρωπαϊκή πρεμιέρα, για πρώτη φορά στην ιστορία του, για τον Ολυμπιακό Βόλου, που αντιμετωπίζει την Ραντ Βελιγραδίου, σήμερα στις 18:00, στο Βελιγράδι. Στον πρώτο αγώνα για τον δεύτερο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λίγκ, οι ερυθρόλευκοι θα προσπαθήσουν να εξασφαλίσουν ένα καλό αποτέλεσμα εν' όψει του επαναληπτικού.

Αλλιώς ονειρευόντουσαν οι ερυθρόλευκοι της Μαγνησίας, την παρθενική τους παρουσία στα ευρωπαϊκά κύπελλα, και όχι με την ομάδα τους να βρίσκεται στην δίνη των σκανδάλων με τα στημένα παιχνίδια.

Οι ερυθρόλευκοι θα παραταχθούν με σύστημα 4-4-2 και ο προπονητής Χάβι Γκραθία, έχει ήδη καταλήξει στην βασική εντεκάδα με τον Γιακούποβιτς κάτω από τα δοκάρια και τους Σανκαρέ και Τομάς σαν κεντρικό δίδυμο. Στα άκρα της άμυνας θα είναι οι Ζαραδούκας στα αριστερά και Ζέλεσι στα δεξιά. Στα χαφ, θα είναι οι Ακόστα και Αλβάρες στο κέντρο και στα δεξιά θα βρίσκεται ο Ουμπίντες και ο Μόνχε στα αριστερά. Επιθετικό δίδυμο θα είναι οι Μπρέσκα και Μαρτίν.

Η σέρβικη ομάδα θα παραταχθεί και εκείνη με σύστημα 4-4-2, και η σύνθεση της ομάδας θα είναι η ίδια όπως και στους προηγούμενους αγώνες που έδωσε η Ραντ εναντίον της Τρε Πένε. Η βασική ενδεκάδα των Σέρβων θα αποτελείται από τους: Ντανίλοβιτς, Πάντιτς, Πάγιοβιτς, Μίτροβιτς, Λέκοβιτς, Μιλιβόγεβιτς, Μρκέλα, Στανόγεβιτς, Γιοβάνοβιτς, Άντριτς, Κόζιτς.

Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο Γερμανός Μπάμπακ Ράφατι.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ