Τα ζώδια της Κυριακής 30 Σεπτεμβρίου - iefimerida.gr

Τα ζώδια της Κυριακής 30 Σεπτεμβρίου

Τα ζώδια της Κυριακής 30 Σεπτέμβρη
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Διαβάστε τι προβλέπουν για εσάς τα ζώδια της Κυριακής 30 Σεπτέμβρη.

Κριός

Αποφύγετε οικονομικούς διακανονισμούς με τρίτους και μην πάρετε σημαντικές αποφάσεις. Η καριέρα στο προσκήνιο. Μην πάρετε σημαντικές αποφάσεις και μην προβείτε σε κινήσεις αυτό το διάστημα. Παράλληλα, πρέπει με κάθε τρόπο να αποφύγετε να έρθετε σε ρήξη, με άτομα του στενού σας οικογενειακού περιβάλλοντος, εξαιτίας κάποιων παρεξηγήσεων. Στα μέσα της εβδομάδος μην αφήσετε ένα μικρό παρασκήνιο που μπορεί να προκύψει στον συναισθηματικό ή στον εργασιακό τομέα να σας επηρεάσει.

Ταύρος

Ευνοήστε για να ασχοληθείτε με την εξωτερική σας εμφάνιση τις διατροφικές σας συνήθειες και γενικώς με τον τρόπο ζωής σας. Η επικοινωνία με τους άλλους θα είναι λίγο δύσκολη τόσο στον επαγγελματικό τομέα, όσο και στον τομέα των σχέσεων. Ο χρόνος για την προσωπική ζωή μοιάζει να είναι περιορισμένος. Στα αισθηματικά οι δεσμευμένοι του ζωδίου δεν πρέπει να πιέσετε το ταίρι σας, για να δεχτεί τις απαιτήσεις σας γιατί θα το χάσετε. Στα επαγγελματικά σας αναβάλλετε οποιοδήποτε καινούργιο ξεκίνημα θέλετε να κάνετε γιατί δεν είναι ακόμα η κατάλληλη στιγμή.

Δίδυμοι

Θα έχετε όμως την δυνατότητα να βελτιώσετε την επαγγελματική σας κατάσταση, αρκεί να βάλετε ρεαλιστικούς και εφικτούς στόχους. Θα πρέπει να είστε προσεκτικοί και να αποφύγετε εντάσεις και αντιπαραθέσεις με τους άλλους, να γίνετε πιο ελαστικοί για να πετύχετε τους σκοπούς σας. Όσοι είστε μόνοι, η γοητεία σας θα είναι έντονη αυτές τις μέρες και θα δεχτείτε πολλές και ενδιαφέρουσες προτάσεις από τον περίγυρο σας. Παράλληλα, προσπαθήστε να διαφυλάξτε τα συμφέροντα σας, ιδιαίτερα στον οικονομικό σας τομέα. Υπερασπιστείτε τα πιστεύω σας, χωρίς να γίνετε εμπαθείς.

Καρκίνος

Διαχειριστείτε τα χρήματα σας με σύνεση, αποφεύγοντας σπατάλες και περιττά έξοδα. Μην μπεις στη διαδικασία να κάνεις συζητήσεις, γιατί θα χάσεις τον χρόνο σου. Οι ελεύθεροι κοινωνικοί και αξιαγάπητοι δημιουργείτε μια ευχάριστη εικόνα γύρω σας. Προσοχή θα πρέπει να δείξετε και στον οικονομικό τομέα αυτό το διάστημα. Στον επαγγελματικό τομέα θα έχετε την δυνατότητα να επαναπροσδιορίσετε τους στόχους σας ή να βάλετε καινούργιους πιο επεκτατικούς.

Λέων

Έχετε βάλλει υψηλούς στόχους και θα πρέπει να τους πραγματοποιήσετε έγκαιρα. Ο αισθηματικός τομέας δέχεται ευνοϊκές επιρροές και οι προοπτικές είναι θετικές. Προσπαθήστε να κρατήσετε την ψυχραιμία σας και μην μπείτε στην διαδικασία να επιλύσετε προβλήματα τώρα. Σε επαγγελματικό επίπεδο, θα νιώσετε έτοιμοι να αντιμετωπίσετε τις αυξημένες υποχρεώσες σας με επιτυχία. Φανείτε προσεκτικοί στο χειρισμό των οικονομικών σας και μην προβείτε σε αλόγιστες σπατάλες.

Παρθένος

Να ξέρετε ότι αν καταβάλλετε πολλές προσπάθειες και κάνετε μεθοδευμένες κινήσεις τότε θα γευτείτε την επιτυχία πολύ πιο σύντομα από ότι νομίζατε. Ο επαγγελματικός τομέας φαίνεται να σας απασχολεί έντονα αυτό το διάστημα. Ο ανταγωνισμός που επικρατεί στο χώρο σας είναι σκληρός και πολλοί είναι αυτοί που περιμένουν να κάνετε ένα λάθος βήμα για να το εκμεταλλευτούν. Υπάρχει μεγάλο ενδεχόμενο κάποια άτομα να λειτουργήσουν πολύ ύπουλα εις βάρος σας. Φροντίστε να διατηρήσετε τη ψυχραιμία σας, για να κάνετε σωστές κινήσεις.

Ζυγός

Θα προγραμματίσετε μια κοντινή εκδρομή με τους δικούς σας ανθρΑποφύγετε κάθε οποιαδήποτε επένδυση γιατί υπάρχει πιθανότητα να χάσετε χρήματα. Η κρίση σας θα είναι θολή και δεν θα μπορείτε να δείτε ξεκάθαρα τα πράγματα. Μόνο έτσι θα αποκτήσετε ελευθερία κινήσεων και θα μπορέσετε να κάνετε κάποια πράγματα που από καιρό τώρα θέλατε. Όσοι από εσάς είστε σε φάση όπου θα πρέπει να υπογράψετε συμφωνίες ή συμβόλαια, καλό θα ήταν να τα διεκπεραιώσετε άμεσα. Στα οικονομικά, έρχεται σιγά – σιγά η αναγέννηση και θα ικανοποιηθείτε στο έπακρο, αφού οι πηγές των εισοδημάτων σας, θα αυξηθουν δίνοντας σας σιγουριά αλλά και την ανάλογη υπευθυνότητα. ώπους για να γιορτάσετε. Με τις κινήσεις που θα κάνετε θα εντυπωσιάσετε τους πάντες στη δουλειά σας και θα αναγνωριστούν οι προσπάθειες σας. Να είστε προσεκτικοί με τις καθημερινές συναλλαγές σας, γιατί θα δημιουργηθούν μπερδέματα και παρανοήσεις. Στον επαγγελματικό τομέα καλό θα ήταν να αρκεστειτε στα δεδομένα που ήδη έχετε και να αποφύγετε νέες κινήσεις και ρίσκα. Συνεχίστε έτσι και πάρτε τις ανάλογες αποφάσεις για τις αλλαγές που θέλετε να κάνετε στον επαγγελματικό σας τομέα.

Σκορπιός

Ανατροπές και αιφνιδιασμοί δεν αποκλείονται στον εργασιακό σας χώρο με αποτέλεσμα πολλές φορές να ανατρέπονται τα σχέδιά σας. Θα είναι μια δύσκολη βδομάδα καθώς οι υποχρεώσεις σας θα αυξηθούν και θα πιεστείτε πολύ για να τα βγάλετε πέρα. Οι στόχοι σας μπορούν τώρα να ευοδωθούν με μεγαλύτερη ευκολία, ενώ και τα οικονομικά βελτιώνονται αισθητά. Στα επαγγελματικά σας αποφύγετε παρορμητικές κινήσεις γιατί θα αυξηθεί η ανάγκη σας για ασφάλεια και σταθερότητα και θα αγχωθείτε πολύ. Στα συναισθηματικά οι δεσμευμένοι προσέξτε λίγο με την συμπεριφορά σας γιατί θα νιώθετε άγχος και εκνευρισμό να μην δημιουργηθούν παρεξηγήσεις με τον σύντροφο σας και χαλάσετε το κλίμα μέσα στη σχέση σας.

Τοξότης

Αποφύγετε να κάνετε περιττά έξοδα και σπατάλες, γιατί θα πιεστείτε για να καλύψετε τις υποχρεώσεις σας. Καλό θα είναι αυτές τις ημέρες να μην πάρετε σημαντικές αποφάσεις, αντιθέτως σχεδιάστε καλύτερα τα επόμενα βήματα σας. Μόνο έτσι θα εισπράξετε την αναγνώριση που επιθυμείτε και θα ανοίξουν νέοι ορίζοντες μπροστά σας. Προσπαθήστε να είστε όσο το δυνατόν ξεκάθαροι στις τοποθετήσεις σας προκειμένου να αποφύγετε παρεξηγήσεις. Στα οικονομικά σας, θα υπάρξουν σκαμπανεβάσματα αλλά αν κάνετε υπομονή, αργότερα θα ανακάμψουν και θα μπορείτε να κινηθείτε πιο άνετα.

Αιγόκερως

Αποφύγετε όσο είναι δυνατόν να έρθετε σε σύγκρουση και σκληρές αντιπαραθέσεις με άτομα της οικογένειάς σας. Κινηθείτε ρεαλιστικά, συντηρητικά, τακτοποιήστε τις όποιες εκκρεμότητες και μην φοβάστε τίποτα. Μπορείτε τώρα να σκεφτείτε λύσεις και να κάνετε τους κατάλληλους χειρισμούς για να ωφεληθείτε και να υλοποιήσετε τα σχέδιά σας. Προβληματισμοί γύρω από ζητήματα καριέρας ενδεχομένως να ανασπάσουν ένα μεγάλο μέρος της προσοχής σας. Στα επαγγελματικά σας θα παρουσιαστούν κάποια προβλήματα αλλά θα καταφέρετε να ανταπεξέλθετε με επιτυχία, για να μπορέσετε να προχωρήσετε μπροστά πλησιάζοντας τους υψηλούς σας στόχους.

Υδροχόος

Αποφύγετε τις υπερβολές στους χειρισμούς για να έχετε μεγάλες πιθανότητες να ελέγξετε τις καταστάσεις με επιτυχία. Η προσωπική σας πρωτοβουλία θα επιδράσει θετικά τον επαγγελματικό σας τομέα, καθώς θα προκύψουν νέες συμφωνίες που θα κλείσετε με επιτυχία. Θέματα που έχουν σχέση με κληρονομικά, ασφάλειες, δάνεια, εφορίες έρχονται στο προσκήνιο και θα σας απασχολήσουν με τον έναν ή τον άλλο τρόπο. Οι αδέσμευτοι θα δώσετε την ευκαιρία να σας πλησιάσουν περισσότερο άτομα που από καιρό ενδιαφέρονται και θα σας εκδηλώσουν τα συναισθήματα τους. Στα οικονομικά σας, αποφύγετε την υπογραφή κάποιου συμβολαίου προς το τέλος της εβδομάδας.

Ιχθείς

Αποφύγετε κάθε οποιαδήποτε επένδυση γιατί υπάρχει πιθανότητα να χάσετε χρήματα. Η κρίση σας θα είναι θολή και δεν θα μπορείτε να δείτε ξεκάθαρα τα πράγματα. Μόνο έτσι θα αποκτήσετε ελευθερία κινήσεων και θα μπορέσετε να κάνετε κάποια πράγματα που από καιρό τώρα θέλατε. Όσοι από εσάς είστε σε φάση όπου θα πρέπει να υπογράψετε συμφωνίες ή συμβόλαια, καλό θα ήταν να τα διεκπεραιώσετε άμεσα. Στα οικονομικά, έρχεται σιγά – σιγά η αναγέννηση και θα ικανοποιηθείτε στο έπακρο, αφού οι πηγές των εισοδημάτων σας, θα αυξηθουν δίνοντας σας σιγουριά αλλά και την ανάλογη υπευθυνότητα.

Πηγή ΖΩΔΙΑ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ