«Η κυβέρνηση βάζει εκβιαστικά διλλήματα στο λαό» - iefimerida.gr

«Η κυβέρνηση βάζει εκβιαστικά διλλήματα στο λαό»

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Πριν προλάβουν να ψηφίσουν το Μεσοπρόθεσμο, αυτοί που ξόρκιζαν τη χρεοκοπία έρχονται και μιλούν από τη μία για επιλεκτική χρεοκοπία και από την άλλη για στάση πληρωμών», δήλωσε ο πρόεδρος της ΝΔ Αντώνης Σαμαράς, μιλώντας σε εκδήλωση της ΟΝΝΕΔ, που αφορούσε προτάσεις της νεολαίας της ΝΔ για τη μείωση της φορολογίας.

Πριν από ένα χρόνο «μας είχαν επιβάλει το δίλημμα μνημόνιο ή χρεοκοπία και τώρα που το μνημόνιο απέτυχε επέβαλαν νέο εκβιαστικό δίλημμα, μεσοπρόθεσμο η χρεοκοπία», σημείωσε ο πρόεδρος της ΝΔ.

Ο Αντώνης Σαμαράς έδωσε τα συγχαρητήριά του στα μέλη της ΟΝΝΕΔ γι αυτή την πρωτοβουλία, σημειώνοντας πως «είμαστε υποχρεωμένοι ως ΝΔ, μεθαύριο ως κυβέρνηση, να τα κάνουμε πραγματικότητα». «Έχει τον πυρήνα της σκέψης μας να υπάρχει δημιουργική επανάσταση, να υπάρχει δημιουργικό σοκ, όπως το είπαμε στο Ζάππειο ΙΙ», τόνισε.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ