Σχολικοί φύλακες κατέλαβαν το γραφείο του υφυπουργού Παιδείας Κώστα Γκιουλέκα-Μεταβαίνουν πεζοί στην Αθήνα - iefimerida.gr

Σχολικοί φύλακες κατέλαβαν το γραφείο του υφυπουργού Παιδείας Κώστα Γκιουλέκα-Μεταβαίνουν πεζοί στην Αθήνα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Συμβολική κατάληψη στο πολιτικό γραφείο του υφυπουργού παιδείας Κώστας Γκιουλέκα πραγματοποίησαν το πρωί σχολικοί φύλακες και εργαζόμενοι στο δήμο Θεσσαλονίκης. Συγκεντρώθηκαν στο γραφείο της οδού Πρασακάκη με σκοπό να συναντήσουν τον κ. Γκιουλέκα, ο οποίος ωστόσο δεν μετέβη στο γραφείο.

Οι εργαζόμενοι στους δήμους διαμαρτύρονται για το καθεστώς της διαθεσιμότητας και την κατάργηση της δημοτικής αστυνομίας και του θεσμού
Στο μεταξύ, μια ομάδα σχολικών φυλάκων του δήμου Θεσσαλονίκης ξεκίνησε σήμερα το πρωί για την Αθήνα. Οι φύλακες ξεκίνησαν πεζοί από το δημαρχείο Θεσσαλονίκης με σκοπό να φτάσουν στην πρωτεύουσα μετά από έναν μήνα και να συμπορευτούν κατά τη διάρκεια της διαδρομής με άλλους σχολικούς φύλακες.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ