Χρυσαυγίτες από την Πάτρα ετοιμάζονται για μετάβαση στην Αθήνα-Εντονη κινητικότητα τοπικών στελεχών - iefimerida.gr

Χρυσαυγίτες από την Πάτρα ετοιμάζονται για μετάβαση στην Αθήνα-Εντονη κινητικότητα τοπικών στελεχών

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σκοπός είναι να ενισχυθεί η συγκέντρωση των μελών του Συνδέσμου έξω από τη ΓΑΔΑ.Κινητικότητα παρατηρείται τις τελευταίες ώρες ανάμεσα σε στελέχη της Χρυσής Αυγής στην Πάτρα.
Σύμφωνα με πληροφορίες ήδη προγραμματίζεται συγκέντρωση και μετάβαση στην Αθήνα με εντολή σε αυτή να συμμετέχουν όσο το δυνατόν περισσότερα στελέχη.

Στο μεταξύ, σε επιφυλακή έχει τεθεί η τοπική ΕΛ.ΑΣ. με αφορμή την έναρξη επιχειρήσεων σύλληψης στελεχών και μελών της «Χρυσής Αυγής» σε όλη τη χώρα. Σύμφωνα με υψηλά ιστάμενους της ΕΛ.ΑΣ. στην Αχαΐα μέχρι αυτή την ώρα δεν έχει εκδοθεί ένταλμα για τη σύλληψη στελέχους ή μέλους της «Χρυσής Αυγής» στην περιοχή αλλά όπως σημειώνεται όλα τα ενδεχόμενα παραμένουν ανοικτά.

Καλά πληροφορημένες πηγές ανέφεραν στους PatrasTimes πως η δύναμη της ΕΛ.ΑΣ. στην περιοχή έχει τεθεί σε επιφυλακή και για το ενδεχόμενο πρόκλησης επεισοδίων με αφορμή τις συλλήψεις .

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ