Εκνευρισμός στην Χρυσή Αυγή.: Πήγαν να πιαστούν στα χέρια Ματθαιόπουλος και Αρβανίτης [βίντεο] - iefimerida.gr

Εκνευρισμός στην Χρυσή Αυγή.: Πήγαν να πιαστούν στα χέρια Ματθαιόπουλος και Αρβανίτης [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Εντονος εκνευρισμός επικρατεί στους κόλπους της Χρυσής Αυγης μετά τις πρόσφατες συλλήψεις, κάτι που φάνηκε και στον καυγά των βουλευτών του ακροδεξιού κόμματος Αρτέμη Ματθαιόπουλου και Μιχάλη Αρβανίτη, οι οποίοι λογομάχησαν έντονα και παραλίγο να πιαστούν στα χέρια μπροστά στις κάμερες.

Η πρώτη ένταση, σημειώθηκε στις κάμερες έξω από την ΓΑΔΑ, όταν ξένος δημοσιογράφος έκανε ερωτήσεις στα αγγλικά στον Αρτέμη Ματθαιόπουλο και εκείνος του απάντησε στην ίδια γλώσσα. Αυτό εκνεύρισε τον Μιχάλη Αρβανίτη, ο οποίος είπε με πολλή ένταση στον δημοσιογράφο: «You must learn greek!» (πρέπει να μάθεις ελληνικά!).
Στη συνέχεια, μια παρατήρηση ενός εικονολήπτη εκνεύρισε ακόμη περισσότερο τον Μιχάλη Αρβανίτη, ο οποίος άρχισε να εκτοξεύει υβριστικές εκφράσεις προς πάσα κατεύθυνση, εμφανώς εκνευρισμένος.

Τα πνεύματα έσπευσε να ηρεμήσει ο Ματθαιόπουλος, ο οποίος εκτελεί χρέη εκπροσώπου της Χ.Α. Μετά την σύλληψη Κασιδιάρη, ωστόσο όταν προσπάθησε να απομακρύνει τον Αρβανίτη με αποτέλεσμα οι δύο άνδρες να τσακωθούν μπροστά στις κάμερες, αναφέρει ο Alpha.

«Σταμάτα να μιλάς!» είπε ο κ. Ματθαιόπουλος στον Μιχάλη Αρβανίτη και τότε εκείνος του απάντησε: «Θα μου πεις εμένα να μην μιλάω; Ποιός είσαι εσύ;» και χρειάστηκε η άμεση επέμβαση των παρευρισκόμενων οι οποίοι απομάκρυναν τον κ. Αρβανίτη προκειμένου να μην πιαστούν στα χέρια.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ