Οι 10 δολοφονίες και απόπειρες που βαραίνουν τους χρυσαυγίες - iefimerida.gr

Οι 10 δολοφονίες και απόπειρες που βαραίνουν τους χρυσαυγίες

Οι 10 δολοφονίες και απόπειρες που βαραίνουν τους χρυσαυγίες
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στο πόρισμα εννέα σελίδων, στο οποίο γίνεται αναδρομή στην 26χρονη πορεία της εγκληματικής οργάνωσης, που αποτελείτο από μέλη της Χρυσής Αυγής και παρέδωσε στην εισαγγελέα του Αρείου Πάγου Ευτυχία Κουτζαμάνη ο ανεισαγγελέας του Αρείου Πάγου Χαράλαμπος Βουρλιώτης αναφέρονται περιστατικά, που «δένουν» τη βασική κατηγορία περί συστάσεως εγκληματικής οργάνωσης, στην οποία εστιάζει το πόρισμα, καθώς και οι δέκα ανθρωποκτονίες και απόπειρες ανθρωποκτονιών για τις οποίες κατηγορούνται οι βουλευτές της ΧΑ.

Οι δέκα ανθρωποκτονίες και απόπειρες ανθρωποκτονιών

Οπως μεταδίδει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, στις καταγεγραμμένες συνομιλίες μεταξύ βουλευτών του κόμματος αναφέρονται περιστατικά, που «δένουν» τη βασική κατηγορία περί συστάσεως εγκληματικής οργάνωσης, στην οποία εστιάζει το πόρισμα. Το ΑΠΕ αναφέρει τις:

Ενώ από τις 32 υποθέσεις που απέστειλε ο Νίκος Δένδιας στον Αρειο Πάγο υπάρχουν ακόμα οι ακόλουθες υποθέσεις στις οποίες πραγματοποιήθηκαν επιθέσεις με τραυματισμούς από μέλη της ΧΑ:

Στις 8 το βράδυ οι επίσημες ανακοινώσεις από το Νίκο Δένδια

Περισσότερες πληροφορίες τόσο για την εξέλιξη των ερευνών όσο και για το πόρισμα του Αντιεισαγγελέα Χαράλαμπου Βουρλιώτη αναμένεται να δώσει ο ίδιος ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη.

Ο Νίκος Δένδιας θα προβεί σε επίσημες ανακοινώσεις στις 8 το βράδυ του Σαββάτου.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ