Ολοκληρώθηκε η συνάντηση Σαμαρά με Τρόικα – Στουρνάρας: Δεν υπάρχει εμπλοκή - iefimerida.gr

Ολοκληρώθηκε η συνάντηση Σαμαρά με Τρόικα – Στουρνάρας: Δεν υπάρχει εμπλοκή

Ολοκληρώθηκε η συνάντηση Σαμαρά με Τρόικα – Στουρνάρας: Δεν υπάρχει εμπλοκή
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για τη συνάντηση που είχε ο πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς, με τους εκπροσώπους της Τρόικα μίλησε ο υπουργός Οικονομικών, Γιάννης Στουρνάρας.

Ο κ. Στουρνάρας εξερχόμενος από το Μέγαρο Μαξίμου απάντησε σε ερωτήσεις δημοσιογράφων και τόνισε ότι δεν υπάρχει καμία εμπλοκή στις διαπραγματεύσεις.

Πρόσθεσε ότι οι συζητήσεις θα συνεχιστούν στο υπουργείο Οικονομικών, ενώ αποκάλυψε ότι οι εκπρόσωπου ΕΕ, ΕΚΤ και ΔΝΤ δεν θα αποχωρήσουν σήμερα από τη χώρα, καθώς θα υπάρξει νέα συνάντηση την Κυριακή.

«Η διαπραγμάτευση πάει καλά, υπάρχει σημαντική πρόοδος σε όλα τα θέματα. Όπως ξέρετε είναι πολλά τα θέματα και συνεχίζουμε» σημείωσε ο Γιάννης Στουρνάρας, ενώ, σε ερώτηση αναφορικά με το δημοσιονομικό κενό απάντησε κατηγορηματικά «Δεν υπάρχει δημοσιονομικό κενό».

Σε ερωτήσεις δημοσιογράφων σχετικά με τις σημερινές ραγδαίες εξελίξεις, ο υπουργός Οικονομικών υποστήριξε ότι δεν υπάρχει κανένα κλίμα ανησυχίας ούτε κάποιο ενδεχόμενο εκλογών.

Ο πρωθυπουργός, από την πλευρά του ετοιμάζεται να αναχωρήσει για το προγραμματισμένο ταξίδι του στις ΗΠΑ διαλύοντας τα όποια σενάρια περί αναβολής είχαν εμφανιστεί από το πρωί.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ