Αβραμόπουλος: Κανείς εν ενεργεία στρατιωτικός δεν εκπαιδεύει χρυσαυγίτες - iefimerida.gr

Αβραμόπουλος: Κανείς εν ενεργεία στρατιωτικός δεν εκπαιδεύει χρυσαυγίτες

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Κατηγορηματικά διαψεύδει ο υπουργός Εθνικής Αμυνας Δημήτρης Αβραμόπουλος την οποιαδήποτε εμπλοκή στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων στην εκπαίδευση μελών της Χρυσής Αυγής.

Μετά από έρευνα του Αρχηγού ΓΕΕΘΑ Μιχάλη Κωσταράκου, δεν προκύπτει συμμετοχή ή εμπλοκή εν ενεργεία στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων στην εκπαίδευση μελών της Χρυσής Αυγής, ανακοίνωσε ο κ. Αβραμόπουλος.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Υπουργού:

«Ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας Δημήτρης Αβραμόπουλος παρέλαβε απόψε από τον Α/ΓΕΕΘΑ Στρατηγό Μιχαήλ Κωσταράκο το πόρισμα της έρευνας που διετάχθη την περασμένη Κυριακή και διενεργήθη από τα Γενικά Επιτελεία των Κλαδών.Από το πόρισμα προκύπτει ότι δεν υπάρχει οποιαδήποτε εμπλοκή ή συμμέτοχη εν ενεργεία στελεχών των ειδικών δυνάμεων των Ενόπλων Δυνάμεων σε εκπαίδευση μελών της Χρυσής Αυγής.Για τα αποτελέσματα της έρευνας ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας ενημέρωσε τον Πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά.»

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ