Τσίπρας: Ο Σαμαράς θεωρεί κίνδυνο τον ΣΥΡΙΖΑ και όχι τη Χρυσή Αυγή, το τέρας του Μνημονίου - iefimerida.gr

Τσίπρας: Ο Σαμαράς θεωρεί κίνδυνο τον ΣΥΡΙΖΑ και όχι τη Χρυσή Αυγή, το τέρας του Μνημονίου

Τσίπρας: Ο Σαμαράς θεωρεί κίνδυνο τον ΣΥΡΙΖΑ και όχι τη Χρυσή Αυγή
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την άποψη πως τη Χρυσή Αυγή εξέθρεψε το Μνημόνιο και οι ακραίες πολιτικές των περασμένων κυβερνήσεων επανέλαβε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας.

Μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ, ο επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης, τόνισε ότι «το τέρας της Χρυσής Αυγής ετράφη από το λίπασμα του Μνημονίου», ενώ δεν παρέλειψε να επιτεθεί για ακόμη μια φορά κατά του πρωθυπουργού.

Χαρακτηριστικά δήλωσε πως ο Αντώνης Σαμαράς δεν θεωρεί κίνδυνο τη Χρυσή Αυγή, αλλά το ΣΥΡΙΖΑ και υπογράμμισε ότι «Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι η ελπίδα».

Σημείωσε, ωστόσο, πως δεν έχει κακή σχέση με τον κ. Σαμαρά απλά έχουν διαμετρικά αντίθετες απόψεις.

Αναφορικά με τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα επισήμανε ότι «ήταν καθυστερημένη η παρέμβαση Δένδια» και πρόσθεσε ότι «η Χρυσή Αυγή πρέπει να τεθεί ενώπιον του νόμου και ότι ο Μιχαλολιάκος απειλεί τον Σαμαρά και είναι καθήκον του Πρωθυπουργού να υποκύψει στον εκβιασμό».

«Η άνοδος των ναζί αποτελεί κίνδυνο για τη δημοκρατία και τη χώρα . Οι εκλογές είναι ευκαιρία για καταδίκη του ναζισμού» σημείωσε με νόημα ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

Επιφύλασσε, πάντως και μια... διαφορετική προσέγγιση αναφορικά με την πολιτική που θα ακολουθήσει το κόμμα του αν αναλάβει τις τύχες της χώρας.

Αφού τόνισε πως «Ο ΣΥΡΙΖΑ, εφόσον ανέβει στην εξουσία, θα επουλώσει τις βαθιές πληγές και θα στηρίξει τους αδύναμους ο κ. Τσίπρας ανέφερε πως ο ίδιος δεν είναι ο... Χάρι Πότερ.

Φωτογραφία fosphotos

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ