Ο Σαμαράς βλέπει σήμερα την Τρόικα και αναχωρεί για μπαράζ επαφών στις ΗΠΑ - iefimerida.gr

Ο Σαμαράς βλέπει σήμερα την Τρόικα και αναχωρεί για μπαράζ επαφών στις ΗΠΑ

Ο Σαμαράς βλέπει σήμερα την Τρόικα και αναχωρεί για μπαράζ επαφών στις ΗΠΑ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στο Μέγαρο Μαξίμου θα βρεθούν το μεσημέρι του Σαββάτου οι εκπρόσωποι ΕΕ, ΕΚΤ και ΔΝΤ για να συναντηθούν με τον πρωθυπουργό, Αντώνη Σαμαρά, ο οποίο, στη συνέχεια θα αναχωρήσει για τις ΗΠΑ.

Ο πρωθυπουργός στην προγραμματισμένη επίσκεψή του σε Ουάσινγκτον και τη Νέα Υόρκη θα έχει μπαράζ επαφών με αξιωματούχους με κεντρικό θέμα την οικονομική πορεία της Ελλάδας.

Παράλληλα θα συναντηθεί με παράγοντες της ομογένειας και εκπροσώπους επιχειρηματικών φορέων και αμερικανικών ΜΜΕ.

Την Τρίτη, ο κ. Σαμαράς θα βρίσκεται στην Ουάσινγκτον, όπου στις 3 το μεσημέρι θα έχει συνάντηση με την επικεφαλής του ΔΝΤ, Κριστίν Λαγκάρντ, ενώ στις 5:30 θα μιλήσει στο Ινστιτούτο Πίτερσον, που συνεργάζεται με το Ίδρυμα Νιάρχου.

Για την Τετάρτη, είναι προγραμματισμένη η συνάντηση με τον αντιπρόεδρο των Ηνωμένων Πολιτειών, Τζο Μπάιντεν και, στη συνέχεια, θα δει μέλη της Γερουσίας και του Κογκρέσου.

Μεταξύ άλλων, θα έχει συνάντηση με τον επικεφαλής της επιτροπής Εξωτερικών Σχέσεων της Γερουσίας, Ρόμπερτ Μενέντεζ, γνωστό για τις φιλικές απέναντι στην Ελλάδα θέσεις του.

Φωτογραφία Eurokinissi

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ