Ξέχασε ράβδους χρυσού και χρήματα σε σιδηροδρομικό σταθμό – Η αστυνομία τον παρακαλεί να πάει να τα πάρει - iefimerida.gr

Ξέχασε ράβδους χρυσού και χρήματα σε σιδηροδρομικό σταθμό – Η αστυνομία τον παρακαλεί να πάει να τα πάρει

Ξέχασε ράβδους χρυσού και χρήματα σε σταθμό της Κολωνίας – Η αστυνομία τον παρακ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Προσοχή, ακολουθεί σημαντική ανακοίνωση: Παρακαλείται όποιος ξέχασε ράβδους χρυσού και χρήματα σε σιδηροδρομικό σταθμό να έρθει να τα πάρει». Οχι, δεν είναι κάποιο αστείο. Αυτή την έκκληση έκανε η γερμανική αστυνομία.

Οπως ανακοίνωσε, κάποιος εξαιρετικά αφηρημένος ξέχασε τον Απρίλιο επτά κιλά χρυσού και ένα μεγάλο ποσό ευρώ- με έξι ψηφία- σε ντουλάπι για αποσκευές στο σταθμό της Κολωνίας. Ποτέ δεν εμφανίστηκε κανείς για να τα αναζητήσει.

Η αστυνομία έκανε έρευνα και κατέληξε πως τα χρήματα και ο χρυσός δεν συνδέονται με εγκληματική δραστηριότητα. Οι αξιωματικοί προειδοποίησαν πάντως πως αν καθυστερήσει να εμφανιστεί ο ιδιοκτήτης οι ράβδοι θα πουληθούν.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ