Εξαλλη πεθερά βρήκε τον τρόπο να εκδικηθεί το γαμπρό της – Ανέβασε το αυτοκίνητό του στην ταράτσα της [εικόνες] - iefimerida.gr

Εξαλλη πεθερά βρήκε τον τρόπο να εκδικηθεί το γαμπρό της – Ανέβασε το αυτοκίνητό του στην ταράτσα της [εικόνες]

Εξαλλη πεθερά βρήκε τον τρόπο να εκδικηθεί τον γαμπρό της – Ανέβασε το αυτοκίνητ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ενα είναι το σύνθημα που ενώνει τους απανταχού παντρεμένους: Μην εκνευρίσεις ποτέ την πεθερά. Προφανώς, κανείς δεν είχε ενημερώσει έναν Κινέζο, ο οποίος έκανε έξαλλη τη μητέρα της συζύγου του και είδε το αυτοκίνητό του κάνει... φτερά- σχεδόν- κυριολεκτικά.

Η Γουάνγκ Κιν είχε δανείσει ένα μεγάλο ποσό στο γαμπρό της, αλλά εκείνος παρά τις υποσχέσεις δεν της επέστρεφε τα χρήματα. Η εφευρετική πεθερά τον εκδικήθηκε ανεβάζοντας το αυτοκίνητό του στην ταράτσα της!

Αρχικά, η Κινέζα κρατούσε ως «ενέχυρο» το αυτοκίνητο του γαμπρού της, μέχρι να της επιστρέψει τα χρήματα. Οταν όμως αντιλήφθηκε πως εκείνος όχι απλά την απέφευγε, αλλά επιχείρησε να πάρει και το αυτοκίνητο που ήταν παρκαρισμένο μπροστά στο σπίτι της, η πεθερά έβαλε τα μεγάλα μέσα. Νοίκιασε λοιπόν ένα γερανό και ζήτησε να μεταφέρουν το αυτοκίνητο την ταράτσα του σπιτιού της.

Πηγή: Daily mail

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ