Το ανάλγητο πρόσωπο της κρίσης: Εταιρεία πέταξε στο δρόμο εξαμελή οικογένεια στην Ισπανία [εικόνες] - iefimerida.gr

Το ανάλγητο πρόσωπο της κρίσης: Εταιρεία πέταξε στο δρόμο εξαμελή οικογένεια στην Ισπανία [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σοκαριστικές εικόνες από την, όχι και τόσο μακρινή, Ισπανία κάνουν το γύρο του κόσμου παρουσιάζοντας το σκληρό πρόσωπο της οικονομικής κρίσης. Πρόκειται για την περίπτωση μίας εταιρείας που μετά από 24 χρόνια έκανε έξωση στην εξαμελή οικογένεια που νοίκιαζε το διαμέρισμα της.

Η 45χρονη Μαρία Ισαμπέλ Ροντρίγκες Ρομέρο έμενε με τα παιδιά της και τη μητέρα της που πάσχει από διπολική διαταραχή τα τελευταία 24 χρόνια σε διαμέρισμα της εταιρείας State City Hall Housing Company (EMVS).

Η νεαρή γυναίκα έμεινε άνεργη όταν ξέσπασε η οικονομική κρίση, ωστόσο με πολύ κόπο κατάφερε να μαζέψει 1.200 ευρώ για να εξοφλήσει μέρος του χρέους στην εταιρεία που τους νοίκιαζε το σπίτι.

Παρόλαυτά, η EMVS τους ενημέρωσε πως πρέπει να μετακομίσουν. Η εντολή έξωσης εκτελέστηκε την Τετάρτη από την αστυνομία παρά την αντίσταση δεκάδων μελών της Πλατφόρμας Θυμάτων Υποθήκης (PAH), βγάζοντας κυριολεκτικά στο δρόμο την οικογένεια και τα υπάρχοντά της.

Οι εικόνες του Associated Press από την έξωση είναι πραγματικά σοκαριστικές και παρουσιάζουν την ανάλγητη όψη μίας χώρας που βρίσκεται σε οικονομική κρίση.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ