Μπιγιονσέ και Τζέι-Ζ το πλουσιότερο ζευγάρι στη λίστα του Forbes: Δείτε πόσα κερδίζουν - iefimerida.gr

Μπιγιονσέ και Τζέι-Ζ το πλουσιότερο ζευγάρι στη λίστα του Forbes: Δείτε πόσα κερδίζουν

Μπιγιονσέ και Τζέι-Ζ το πλουσιότερο ζευγάρι στη λίστα του Forbes: Δείτε πόσα κερ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Μπιγιονσέ και ο Jay-Z είναι από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της μουσικής σκηνής και πλέον από τα πιο πλούσια σύμφωνα με τις εκτιμήσεις του Forbes. Συγκεκριμένα, η λίστα του περιοδικού κατατάσσει το διάσημο ζευγάρι πρώτο στη λίστα με τα πλουσιότερα ζευγάρια στον κόσμο, αποδίδοντας του αστρονομικά ποσά.

Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός ότι η Μπιγιονσέ και ο Jay-Z, μόνο τον τελευταίο χρόνο κέρδισαν συνολικά 95 εκατομμύρια δολάρια, από τον Ιούνιο του 2012 μέχρι τον Ιούνιο του 2013

Οπως γράφει το περιοδικό Forbes σχετικά: Και οι δύο είναι κορυφαίοι μουσικοί, με κορυφαία τραγούδια. Το πρόσφατο άλμπουμ του Jay Z «Watch the Throne» έγινε πλατινένιο και ξεκίνησε μια παγκόσμια περιοδεία που έφερε κέρδη 1.4 εκατομμύρια δολάρια σε μία νύχτα. Η Μπιγιονσέ, η οποία έκανε ένα σύντομο διάλειμμα από τη δουλειά τον Ιανουάριο για τη γέννηση της κόρης της Μπλου Αιβι, επέστρεψε φέτος με παγκόσμια περιοδεία, η οποία απέφερε κατά μέσο όρο 2.000.000 δολάρια ανά βραδιά.

Παράλληλα, ο Jay Z είναι συνιδιοκτήτης του νέου Κέντρου Barclays BCS στο Μπρούκλιν, όπου παίζουν οι Μπρούκλιν Νετς, ενώ ξεκίνησε και το δικό του αθλητικό πρακτορείο, το Roc Nation Sports, που εκπροσωπεί κορυφαίους αθλητές όπως ο Kevin Durant και ο Victor Cruz. Η Μπιγιονσέ, επίσης έχει μια συλλογή αρωμάτων και μια δική της σειρά ρούχων που ονομάζεται House of Deron.

Μετά την Μπιγιονσέ και τον Jay-Z, την 5αδα των πλουσιότερων ζευγαριών της λίστας του Forbes συμπληρώνουν οι:

2. Τομ Μπράντι και Ζιζελ Μπαντσεν: $ 80.000.000
3. Μπραντ Πιτ και Αντζελίνα Τζολί: 50.000.000
4. Αστον Κούτσερ και Μίλα Κούνις: $ 35,000,000
5. Κιμ Καρντάσιαν και Κάνι Γουέστ: $ 30.000.000

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ