Τα ζώδια της Παρασκευής 27 Σεπτεμβρίου - iefimerida.gr

Τα ζώδια της Παρασκευής 27 Σεπτεμβρίου

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Κριός

Φροντίστε να δώσετε προτεραιότητα στις δικές σας ανάγκες. Φροντίστε να πλησιάσετε τον σύντροφο σας. Φυσικά θα συμβούν και κάποια απρόοπτα γεγονότα που θα ταράξουν λίγο τις ισορροπίες στις σχέσεις αλλά αν αποφύγετε προστριβές και διαπληκτισμούς δεν θα έχετε αρνητικές εξελίξεις. Χρειάζεται να δείξετε μεγάλη προσοχή σε συναισθηματικό αλλά και οικονομικό επίπεδο. Χρησιμοποιήστε τις γνωριμίες που έχετε για να μπορέσετε να επεκταθείτε στο χώρος σας.

Ταύρος

Στον οικονομικό σας τομέα τα άστρα προβλέπουν άνοδο και ότι θα πάρετε πίσω χρήματα που είχατε δανείσει. Στον επαγγελματικό τομέα είναι πολύ πιθανό να αντιμετωπίσετε καθυστερήσεις και ανατροπές. Τα άστρα προβλέπουν για τα αισθηματικά σας, ότι οι δεσμευμένοι του ζωδίου θα πάρετε σημαντικές αποφάσεις για την πορεία της σχέση σας. Το ένστικτό σας είναι ιδιαίτερα οξυμένο, για αυτό εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν προς το τέλος της βδομάδας. Φανείτε ελαστικοί με το ταίρι σας και αποφύγετε καβγάδες και εντάσεις.

Δίδυμοι

Η επικοινωνιακή σας δεινότητα είναι αρκετά ανεβασμένη και η προσοχή σας είναι στραμένη στο να σταθεροποιήσετε τα σχέδιά σας, αλλά και να εκμεταλλευτείτε τις όποιες ευκαιρίες παρουσιάζονται στον επαγγελματικό τομέα. Μην ξεχνάτε ότι δεν λειτουργούν όλοι με τον ίδιο τρόπο. Ορισμένες φορές θα νιώσετε ότι εκπέμπετε σε άλλο μήκος κύματος με το σύντροφο σας, αφού δεν θα μπορείτε να εκφραστείτε όπως ακριβώς νιώθετε μέσα σας. Στα οικονομικά σας, θα σας πιάσει η καταναλωτική μανία και θα πρέπει να προσέξετε να μην αδειάσει το πορτοφόλι σας και δημιουργήσετε καινούργια χρέη.

Καρκίνος

Αποφύγετε τις εντάσεις και τους καβγάδες. Είναι μια καλή εποχή για να σταθεροποιήσετε τη συναισθηματική σας ζωή και να βάλετε γερές βάσεις. Ευνοούνται σχέδια, σπουδές, πνευματικές εργασίες, νομικές υποθέσεις και επαφές ή ταξίδια με ανθρώπους που βρίσκονται στο εξωτερικό. Θα νιώθετε προστατευτικά απέναντι σε ανθρώπους που θεωρείτε ότι σας χρειάζονται. Κινηθείτε με μεθοδικότητα και σύνεση.

Λέων

Αποφύγετε να κλείσετε καινούργιες συμφωνίες γιατί δεν είναι η κατάλληλη περίοδος. Εκμεταλλευτείτε αυτό το διάστημα για να ξεκινήσετε ένα δημιουργικό εσωτερικό ψάξιμο με τον εαυτό σας, προκειμένου να ξεκαθαρίσετε ακριβώς τι θέλετε. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου θα αρχίσετε να κυκλοφορείτε περισσότερο και θα γνωρίσετε ενδιαφέροντες ανθρώπους που θα σας γοητεύσουν. Όσοι σκοπεύετε να συνάψετε καινούργιες συνεργασίες καλό θα ήταν να τις ολοκληρώσετε αυτήν την περίοδο. Προσοχή χρειάζεται σε οικονομικές συμφωνίες, υπογραφές συμβολαίων για να μην εγκλωβιστείτε σε καταστάσεις που δεν θα μπορέσετε να ξεφύγετε εύκολα.

Παρθένος

Εάν κινηθείτε οργανωμένα και μεθοδικά θα δείτε τα έσοδά σας να αυξάνονται σε ικανοποιητικό βαθμό. Θα καταβάλλετε σημαντικές προσπάθειες για να διατήρεσετε τις λεπτές ισορροπίες στις σχέσεις με τους συνεργάτες σας. Οι ελεύθεροι θα κλείσετε τις πληγές του παρελθόντος και θα αρχίσετε να αναζητάτε ένα σύντροφο στη ζωή σας, βάζοντας πιο αυστηρά κριτήρια αυτή την φορά. Προσπαθήστε να αφιερώσετε περισσότερο χρόνο στον εαυτό σας. Στον αισθηματικό τομέα είστε οι πιο ευνοημένοι από όλους αυτήν την περίοδο.

Ζυγός

Η κοινωνική σας ζωή αυτές τις ημέρες θα έχει ενδιαφέρον. Μην απογοητευτείτε από τυχόν μικροαναποδιές που ενδεχομένως να προκύψουν, δεν χρειάζεται να βιάζεστε. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου, καινούργιοι άνθρωποι θα μπουν στη ζωή σας. Προσέξτε για τυχόν παρεξηγήσεις και εντάσεις με τον ερωτικό σας σύντροφο. Στο εργασιακό σας περιβάλλον, θα αρχίσετε να νιώθετε πιο ασφαλείς στη θέση που ήδη είσαστε, γιατί θα αναγνωριστούν οι προσπάθειες και το έργο που έχετε προσφέρει.

Σκορπιός

Η κοινωνική σας ζωή αυτές τις ημέρες θα έχει ενδιαφέρον. Μην απογοητευτείτε από τυχόν μικροαναποδιές που ενδεχομένως να προκύψουν, δεν χρειάζεται να βιάζεστε. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου, καινούργιοι άνθρωποι θα μπουν στη ζωή σας. Προσέξτε για τυχόν παρεξηγήσεις και εντάσεις με τον ερωτικό σας σύντροφο. Στο εργασιακό σας περιβάλλον, θα αρχίσετε να νιώθετε πιο ασφαλείς στη θέση που ήδη είσαστε, γιατί θα αναγνωριστούν οι προσπάθειες και το έργο που έχετε προσφέρει.

Τοξότης

Αποφύγετε τις εντάσεις με το σύντροφο σας γιατί οι μέρες είναι δύσκολες και για τους δύο σας. Εσείς που είσαστε μόνοι προσπαθήστε να γίνετε πιο κοινωνικοί με όποιον τρόπο μπορείτε και θα δείτε πως θα έρθουν καινούργια πρόσωπα στη ζωή σας. Μην σας καταβάλλει το γεγονός ότι τα πράγματα δεν ήρθαν όπως ακριβώς τα περιμένατε. Παράλληλα, θα ασχοληθείτε με τη βελτίωση της εικόνας σας και την επανεξέταση των σχεδίων σας. Στον αισθηματικό σας τομέα, θα κουραστείτε για να μπορέσετε να διατηρήσετε τις ισορροπίες στη σχέση σας με το σύντροφο σας, Πρέπει να αποφασίσετε σε τι επίπεδο είναι η σχέση σας και ότι έχει φθαρεί να το αλλάξετε.

Αιγόκερως

Οι ελεύθεροι μην αναλάβετε τώρα δεσμεύσεις στον αισθηματικό τομέα γιατί δεν είναι η καλύτερη στιγμή για να μπείτε σε μια σοβαρή σχέση, απλά διασκεδάστε. Στα αισθηματικά σας, εσείς που έχετε μακροχρόνιες σχέσεις θα χαρείτε τον έρωτα με τον σύντροφο σας κάνοντας συνεχώς καινούργια πράγματα που θα σας ανανεώσουν. Στον εργασιακό σας χώρο, θα πιεστείτε πολύ γιατί οι ρυθμοί που θα κινείστε θα είναι κουραστικοί και θα τρέχετε για να τα προλάβετε όλα.

Υδροχόος

Αν καταφέρετε να μην χάσετε τον έλεγχο της δουλειάς σας, θα κερδίσετε σύντομα την υποστήριξη των ανώτερων σας. Αρκετές φορές έχετε έρθει σε αντιπαράθεση με τον ερωτικό σας σύντροφο φτάνοντας ακόμη και σε σκληρές συγκρούσεις. Διατηρήστε την στοιχειώδη ψυχραιμία, τη στιγμή που οι επιθέσεις θα ενταθούν από την μεριά των συνεργατών σας. Ενδιαφέρον θα παρουσιάσουν και τα οικονομικά για τους περισσότερους από εσάς αυτήν την περίοδο. Η ειλικρίνεια και η έκφραση συναισθημάτων μπορεί να αποτρέψει τις όποιες παρεξηγήσεις.

Ιχθείς

Αναπροσαρμόστε το τρόπο σκέψης για να προχωρήσετε μπροστά, αλλά και για να περιφρουρήσετε τα κεκτημένα σας. Κάντε συνετή διαχείριση των χρημάτων σας και προσπαθήστε να αναζητήσετε νέες πηγές εσόδων. Μην δίνετε αφορμές για σχόλια. Πολλοί από εσάς θα αναλάβετε καινούργια καθήκοντα και αυτό θα σας αγχώσει. Προχωρήστε με τα κατάλληλα βήματα που θα σας οδηγήσουν στην καταξίωση και θα αρχίσετε να βλέπετε τα όνειρα σας να πραγματοποιούνται.Πηγή: ΖΩΔΙΑ/" target="_blank">ΖΩΔΙΑ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ