Στόχος οι επενδύσεις στο ταξίδι του Σαμαρά στις ΗΠΑ - iefimerida.gr

Στόχος οι επενδύσεις στο ταξίδι του Σαμαρά στις ΗΠΑ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με σκοπό την προσέλκυση επενδύσεων θα ταξιδέψει ο Αντώνης Σαμαράς το Σάββατο στις ΗΠΑ, ευελπιστώντας η δεύτερη του επίσκεψη στις Ηνωμένες Πολιτείες να έχει θετικό πρόσημο.
Ο πρωθυπουργός, ο οποίος θα παραμείνει επί αμερικανικού εδάφους για έξι ημέρες και θα μοιράσει την διαμονή του μεταξύ Νέας Υόρκτης και Ουάσινγκτον θα συναντηθεί με τον αντιπρόεδρο των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν και θα συζητήσουν για την οικονομία και για εθνικά θέματα, αλλά και για την ενίσχυση των επενδύσεων.

Για την επίσκεψη του Πρωθυπουργού στις ΗΠΑ εν όψει της Συνόδου του ΟΗΕ, μίλησε και ο υφυπουργός Ανάπτυξης Νότης Μηταράκης στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο οποίος επιβεβαίωσε πως μέσα στις επιδιώξεις του Αντώνη Σαμαρά είναι η προσέλκυση νέων επενδύσεων.

«Ο πρωθυπουργός έχει προτάξει το θέμα των επενδύσεων ως δική του προτεραιότητα και στο πλαίσιο αυτής της προσπάθειας μεταβαίνει και πάλι στις Ηνωμένες Πολιτείες για να συνεχίσει αυτή την προσπάθεια» τονίζει ο κ. Μηταράκης, ο οποίος θα συνοδεύσει τον κ. Σαμαρά σε συναντήσεις που θα έχει με επενδυτές και εκπροσώπους επενδυτικών ταμείων στη Νέα Υόρκη.

φωτογραφία: fosphotos.com

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ