Τα ζώδια της Πέμπτης 26 Σεπτεμβρίου - iefimerida.gr

Τα ζώδια της Πέμπτης 26 Σεπτεμβρίου

Τα ζώδια της Πέμπτης 26 Σεπτεμβρίου
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μάθετε τι προβλέπουν τα άστρα για εσάς σήμερα. Αναλυτικές προβλέψεις για τα αισθηματικά, τα επαγγελματικά, τα οικονομικά και την υγεία σας.

Κριός

Θα δεχθείτε την βοήθεια και την στήριξη των δικών σας ανθρώπων σε αυτά που θέλετε να κάνετε. Μία επιθυμία για να κάνετε κάτι μαζί με άλλους ανθρώπους σήμερα. Οι ελεύθεροι κοινωνικοί και αξιαγάπητοι δημιουργείτε μια ευχάριστη εικόνα γύρω σας. Στον εργασιακό χώρο, ένα παρασκήνιο σε βάρος σας από συνεργάτες, δεν αποκλείετε να σας αιφνιδιάσει και να σας στεναχωρήσει.

Ταύρος

Ένα έντονο ενδιαφέρον υπάρχει γύρω από θέματα καριέρας εδώ και αρκετό καιρό. Κινηθείτε με ψυχραιμία μέχρι να περάσουν τα δύσκολα και να είστε σίγουροι ότι θα ανακτήσετε τις χαμένες ισορροπίες σύντομα. Οι εργένηδες, καινούργιοι άνθρωποι μπαίνουν στη ζωή σας και την ομορφαίνουν. Στα μέσα της εβδομάδος ένα οικονομικό θέμα σας δίνει χαρά και τονώνει την αυτοπεποίθησή σας. Υπάρχουν μεγάλες πιθανότητες να προκύψουν έκτακτα έξοδα τα οποία θα σας θέσουν εκτός προϋπολογισμού.

Δίδυμοι

Είναι μια ευνοϊκή περίοδος για να πραγματοποιήσετε τα όποια όνειρά σας με τον ερωτικό σας σύντροφο. Κινηθείτε με μεθοδικότητα και σύνεση προκειμένου οι αποφάσεις και οι επιλογές που θα κάνετε να μην αποδειχθούν λάθος και υποστείτε τελικά τα αποτελέσματα των πράξεών σας. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου θα είστε πολύ «μαζεμένοι» και πολύ επιφυλακτικοί απέναντι στους άλλους. Στα επαγγελματικά σας, ξεκαθαρίστε με συνεργασίες που σας ταλαιπωρούν, για να μπορέσετε να προχωρήστε χωρίς άγχος. Συνεχίσετε να προσπαθείτε και θα έχετε καλύτερα αποτελέσματα.Καρκίνος

Αγαπητοί αδέσμευτοι είναι πιθανό πρόσωπα από το παρελθόν να προσπαθήσουν να μπουν ξανά στη ζωή σας για να σας κερδίσουν. Η επαγγελματική και η συναισθηματική σας ζωή θα σας απασχολήσει έντονα. Οι ενέργειές σας σε θέματα που αφορούν τον επαγγελματικό σας τομέα φαίνεται ότι από εδώ και στο εξής μπλοκάρουν. Στα αισθηματικά σας, εσείς που έχετε μακροχρόνιες σχέσεις καλό θα είναι να γίνετε πιο τρυφεροί με το ταίρι σας και να του εκφράσετε τα βαθιά σας συναισθήματα. Στα οικονομικά σας αν διαχειριστείτε με προσοχή τα χρήματα σας θα μπορέσετε να καλύψετε τις ανάγκες χωρίς άγχος.

Λέων

Ερωτικά, οι δεσμευμένοι του ζωδίου, θα πρέπει να παλέψετε για να κρατήσετε τη σχέση σας στα επίπεδα που είναι γιατί θα παρουσιαστούν ξαφνικά προβλήματα και θα πρέπει να βρείτε άμεσα λύσεις. Θα προκύψουν ορισμένες καταστάσεις που θα πρέπει να τις χεριστείτε με έξυπνους τρόπους, αποφεύγοντας εντάσεις και προστριβές με τους συνεργάτες σας. Μια σημαντική αύξηση των εσόδων σας είναι πολύ πιθανή αλλά θα πρέπει να προσέξετε να μην συνοδευτεί και από αύξηση των εξόδων σας. Στα επαγγελματικά σας, ορισμένοι από εσάς θα θελήσετε να αλλάξετε χώρο εργασίας που να εξυπηρετεί καλύτερα τα δικά σας συμφέροντα. Στον επαγγελματικό σας τομέα, θα συμβούν μεγάλες αλλαγές, που ακόμη και αν σας αναστατώσουν, δεν θα είναι τόσο αρνητικές όσο φαίνονται.

Παρθένος

Για να γίνει η επιτυχία πραγματικότητα, η συνεργασία είναι σχεδόν πάντα απαραίτητη. Έχει μεγάλη σημασία να στηρίξετε με επιχειρήματα τις καινούργιες μεθόδους και τεχνικές που θα βρείτε, για την προώθηση της δουλειάς σας στους ανώτερους σας. Ιδιαίτερα ευνοϊκή είναι αυτή η περίοδος για εσάς. Να θυμάστε ότι όποιες συμφωνίες οικονομικού χαρακτήρα πρέπει να συνάψετε, να τις αναβάλλετε για την επόμενη εβδομάδα. Οι ελεύθεροι του ζωδίου, η διάθεση σας θα αλλάξει προς το καλύτερο και θα γίνεται πιο εξωστρεφεις, αφήνοντας τους άλλους να σας πλησιάσουν περισσότερο.

Ζυγός

Αν διατηρήστε την ψυχραιμία σας θα καταφέρετε να ξεπεράσετε τις δυσκολίες και να βγείτε αλώβητοι από όλα αυτά που συμβαίνουν τριγύρω σας. Αποφύγετε σκηνές ζήλιας και καβγάδες με το ταίρι σας και δείξτε του περισσότερη εμπιστοσύνη. Δεν πρέπει να πάρουν τα μυαλά σας αέρα και να αρχίσετε να σκορπάτε τα χρήματα σας, γιατί θα βγείτε εκτός προϋπολογισμού χωρίς να το καταλάβετε. Εμπόδια καθυστερήσεις και άγχος δεν αποκλείεται να προκύψουν αυτήν την περίοδο στον επαγγελματικό τομέα. Ευνοούνται σχέδια, σπουδές, πνευματικές εργασίες, νομικές υποθέσεις και επαφές ή ταξίδια με ανθρώπους που βρίσκονται στο εξωτερικό.

Σκορπιός

Ακούστε τα προβλήματα του και βοηθήστε τον. Επανεξετάστε προσεκτικά τις όποιες τυχόν προτάσεις σας γίνουν, διαφυλάξατε τα κεκτημένα σας και μην παρασύρεστε από επαναστατικές, ριζοσπαστικές τάσεις. Μην υπερεκτιμάτε τις δυνάμεις σας και μην δώσετε υποσχέσεις που θα είναι δύσκολο να τηρήσετε. Ορισμένοι θα αναθερμάνετε τις σχέσεις σας με συγγενικά άτομα και θα βιώσετε συναισθηματικές συγκινήσεις. Στη δουλειά σας θα παρουσιαστούν ευκαιρίες για να αναδείξετε τα ταλέντα σας και θα μπορέσετε να εδραιωθείτε στο χώρο σας.

Τοξότης

Διορθωτικές κινήσεις και χειρισμοί ευνοούνται και στα οικονομικά σας. Θα εκδηλωθούν διάφορες καταστάσεις που θα χρειαστεί να τις χειριστείτε με διπλωματία, για να βγείτε στο τέλος εσείς κερδισμένοι. Μια διάθεση απομόνωσης μπορεί να έχετε αυτή την περίοδο. Οι ελεύθεροι του ζωδίου, προετοιμαστείτε γιατί καινούργια πρόσωπα θα μπουν στη ζωή σας και θα την ανανεώσουν. Προσπαθήστε να φέρετε τις καταστάσεις στα δικά σας μέτρα.Αιγόκερως

Οι ελεύθεροι μην αναλάβετε τώρα δεσμεύσεις στον αισθηματικό τομέα γιατί δεν είναι η καλύτερη στιγμή για να μπείτε σε μια σοβαρή σχέση, απλά διασκεδάστε. Στα αισθηματικά σας, εσείς που έχετε μακροχρόνιες σχέσεις θα χαρείτε τον έρωτα με τον σύντροφο σας κάνοντας συνεχώς καινούργια πράγματα που θα σας ανανεώσουν. Στον εργασιακό σας χώρο, θα πιεστείτε πολύ γιατί οι ρυθμοί που θα κινείστε θα είναι κουραστικοί και θα τρέχετε για να τα προλάβετε όλα.

Υδροχόος

Πρέπει να μάθετε να είστε δυναμικοί και να οδηγείτε εσείς τις καταστάσεις εκεί που θέλετε, αλλιώς δεν θα πετύχετε τους στόχους σας. Στα αισθηματικά εσείς που έχετε σοβαρό δεσμό θα προσπαθήσετε να λύσετε τα προβλήματα που έχετε από κοινού με τον σύντροφο σας και να αποκαταστήσετε την μεταξύ σας επικοινωνία. Στα οικονομικά σας, οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας δείχνουν ότι, θα πρέπει να είστε προσεκτικοί με τις συναλλαγές σας με δημόσιους φορείς. Στον αισθηματικό σας τομέα, οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας, δείχνουν ότι εσείς που έχετε μακροχρόνιες σχέσεις, θα αναζητήσετε τις αιτίες που σας έχουν οδηγήσει σε απομάκρυνση με το ταίρι σας. Σχέσεις που δεν έχουν γερές βάσεις θα υποστούν τριγμούς.

Ιχθείς

Για τους αδέσμευτους και κυρίως του δευτέρου δεκαημέρου οι νέες γνωριμίες τους βγάζουν από τα συναισθηματικά τους αδιέξοδα. Έχετε τη τάση να κάνετε μεγάλα ανοίγματα προκειμένου να κατακτήσετε τους φιλόδοξους στόχους σας. Καινούργιες ιδέες και σχέδια θα σας ξεσηκώσουν αυτές τις μέρες και η ψυχολογία και η διάθεση σας θα ανέβει κατακόρυφα αφού βλέπετε σιγά σιγά κάποια από τα όνειρα σας να πραγματοποιούνται. Ο αισθηματικός τομέας θα αποσπάσει την προσοχή σας αυτό το διάστημα. Οι ευθύνες και οι υποχρεώσεις σας θα αυξηθούν και καλείστε να είστε συνεπείς απέναντι σε όλα και σε όλους, αποφεύγοντας βιαστικές κινήσεις.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ