«Μέχρι και η γάτα σου έχει Facebook» - iefimerida.gr

«Μέχρι και η γάτα σου έχει Facebook»

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Όταν σου ζήτησε η μάνα σου να μπει στο «φεϊσμούκ» σου φάνηκε γελοίο, τώρα όμως που έχεις κάνει προφίλ ακόμη και για την γάτα σου, οφείλεις να αναθεωρήσεις. Τα κατοικίδια έχουν μπει δυναμικά στον χώρο των κοινωνικών δικτύων και δηλώνουν την παρουσία τους με ηχηρό «γαβ». Σύμφωνα με πρόσφατη έρευνα, ένα στα δέκα pets στο Ηνωμένο Βασίλειο έχει είτε δική του σελίδα στο Facebook, είτε profile στο twitter είτε κανάλι στο Youtube, ενώ περισσότεροι από τους μισούς ιδιοκτήτες κατοικιδίων στη χώρα έχουν μοιραστεί φωτό από τα αγαπημένα τους ζωάκια online!

Απ’ ό,τι φαίνεται βέβαια τα στατιστικά των online pets είναι υψηλά σε όλο τον πλανήτη. Μεγάλο «αστέρι» των social media είναι η Maru, μία γάτα που έχει πάνω από 6 εκατομμύρια views στο Youtube, διαθέτοντας το δικό της κανάλι από το 2008. Η Maru έχει πάνω από 200 videos στο ενεργητικό της και 140.000 συνδρομητές στο κανάλι της. Μεγάλη επιτυχία έχει, όμως, και η σελίδα που διατηρεί στο Facebook ο Beast, το κατοικίδιο του Mark Zuckerberg και της αγαπημένης του Priscilla Chain, που έχει σήμερα 146.614 φίλους. Η αλήθεια είναι, πάντως, πως ο Boo, ένας άλλος σκυλάκος, είναι ακόμη πιο δημοφιλής στο Facebook, έχοντας στη σελίδα του, αυτή τη στιγμή, 1,350,794 fans. Σύντομα, μάλιστα, θα είναι έτοιμο και το βιβλίο του, με τίτλο «Boo: the Life of the World’s Cutest Dog» το οποίο θα κυκλοφορήσει στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού. Τέλος, η γάταSockington προτιμά να tweetάρει με εξίσου μεγάλη επιτυχία όμως, έχοντας 1,483,445 followers στο twitter και περίπου 7000 tweets.

Εσύ ακόμα κάνεις την πάπια;

Πηγή: Digitallife.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Twitter Κατοικίδια Facebook profiles
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ