Συνάντηση Βενιζέλου με αμερικανοεβραϊκές οργανώσεις: «Η Ελλάδα θα αποβάλει τα ναζιστικά στοιχεία» - iefimerida.gr

Συνάντηση Βενιζέλου με αμερικανοεβραϊκές οργανώσεις: «Η Ελλάδα θα αποβάλει τα ναζιστικά στοιχεία»

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ηχηρό μήνυμα κατά του ρατσισμού, της ξενοφοβίας και του αντισημιτισμού έστειλε ο Ευάγγελος Βενιζέλος κατά τη συνάντησή του με εκπροσώπους των αμερικανοεβραϊκών οργανώσεων, στο περιθώριο της 68ης Γενικής Συνέλευσης του ΟΗΕ.

Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης διαβεβαίωσε τους εκπροσώπους των οργανώσεων (Conference of Presidents of Major American Jewish Organizations, American Jewish Committee, World Jewish Congress, B'nai B'rith, American Israel Public Affairs Committee, World Jewish Congress και Antidefamation League) για την προσήλωση της Ελλάδας στην απαρέγκλιτη εφαρμογή της ισχύουσας αντιρατσιστικής νομοθεσίας και την απόλυτη καταδίκη του ρατσισμού, της ξενοφοβίας και του αντισημιτισμού ως ακραία εγκληματικές πράξεις..

Τα ναζιστικά στοιχεία που προσβάλλουν τη Δημοκρατία και το Κράτος Δικαίου, ξεκαθάρισε, θα αντιμετωπιστούν μέσα από την αυστηρή εφαρμογή των Νόμων και θα περιθωριοποιηθούν από την ελληνική κοινωνία, η οποία, όπως είπε, στη συντριπτική της πλειοψηφία, αποδοκιμάζει τη μισαλλοδοξία και τη βία.

Ο Ευάγγελος Βενιζέλος σημείωσε τους ισχυρούς, ιστορικούς δεσμούς φιλίας και συνεργασίας μεταξύ Ελλήνων και Εβραίων στην περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου, καθώς και μεταξύ της Ελληνικής και της Εβραϊκής Διασποράς, σε όλο τον κόσμο, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί στην επικείμενη διακυβερνητική συνάντηση Ελλάδος- Ισραήλ, στις 8 Οκτωβρίου στο Ισραήλ, ως ευκαιρία περαιτέρω ενίσχυσης της στρατηγικής σχέσης μεταξύ των δύο χωρών.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ