Παρέμβαση Μιχελάκη για το «στήσιμο» αγώνα στη Σκύδρα – Εντολή να ερευνηθούν οι καταγγελίες του δημάρχου - iefimerida.gr

Παρέμβαση Μιχελάκη για το «στήσιμο» αγώνα στη Σκύδρα – Εντολή να ερευνηθούν οι καταγγελίες του δημάρχου

Παρέμβαση Μιχελάκη για το «στήσιμο» αγώνα στη Σκύδρα – Εντολή να ερευνηθούν οι κ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Διαστάσεις παίρνει η υπόθεση των αποκαλύψεων για στημένο ποδοσφαιρικό αγώνα του Αετού Σκύδρας. Οι σχετικές καταγγελίες του δημάρχου της περιοχής προκάλεσαν την παρέμβαση του Γιάννη Μιχελάκη, με τον υπουργό Εσωτερικών να ζητά τη διενέργεια έρευνας για το ζήτημα.

Σε βίντεο του aridaianews.gr, το οποίο μετέδωσε η εκπομπή «Δίκη του ΣΚΑΪ», ο δήμαρχος Σκύδρας εμφανίζεται να δηλώνει σε συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου πως το 1999 ο δήμος έδωσε 5 εκατ. δραχμές στον πρόεδρο της ποδοσφαιρικής ομάδας «προκειμένου να αγοράσουν κάποιον αγώνα με σκοπό να ανέβουν κατηγορία. Το ματς δεν αγοράστηκε και τα χρήματα δεν επιστράφηκαν». Ο πρόεδρος της ομάδας έχει απορρίψει τα λεγόμενα του δημάρχου, τα οποία έχουν ήδη προκαλέσει παρέμβαση του προϊσταμένου της Αθλητικής Εισαγγελίας.

Με την επιστολή του προς τον γενικό γραμματέα Αποκεντρωμένης Διοίκησης Μακεδονίας – Θράκης, Αθανάσιο Καρούντζο, ο κ. Μιχελάκης ζήτησε να γίνει άμεση διερεύνηση των καταγγελιών και να προχωρήσει σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες που απορρέουν από τις αρμοδιότητές του.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ