Παίξε στο facebook με έπαθλο ατόφιο χρυσάφι - iefimerida.gr

Παίξε στο facebook με έπαθλο ατόφιο χρυσάφι

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τα social games του facebook, συνήθως προσφέρουν διάφορα έπαθλα στους αφοσιωμένους χρήστες τα οποία ποικίλουν από extra καλαμπόκι για το Farmville μέχρι χρυσά νομίσματα και σεντούκια θησαυρών για το treasure hunt. Καλά όλα αυτά όμως η American Express αποφάσισε να δώσει ένα ακόμα πιο σημαντικό κίνητρο για να καεί ο παίκτης στο facebook: τη προσφορά $15.000 σε χρυσό, σε όποιον τερματήσει με καλύτερο σκορ το παιχνίδι της! Στην περίπτωση αυτή, το παιχνίδι πρόκειται να σοβαρέψει αρκετά, καθώς το gaming παίρνει διαστάσεις διαγωνισμού.

Το παιχνίδι περιστρέφεται γύρω από το εμπόριο χρυσού και ο παίκτης ταξιδεύει σε διάφορες χώρες στον κόσμο προκειμένου να συγκρίνει τιμές και να κλείσει τις πιο συμφέρουσες συμφωνίες. Στο τέλος του παιχνιδιού, ο παίκτης που θα καταφέρει να αποκομίσει το μεγαλύτερο κέρδος θα στεφθεί νικητής και θα λάβει το πολύτιμο έπαθλο!

Προς το παρόν όσοι έχουν λογαριασμό στο Facebook μπορούν να παίξουν το παιχνίδι, όμως, δυστυχώς μόνο οι κάτοικοι της Αγγλίας μπορούν να διεκδικήσουν το έπαθλο. Αδικία!

Αν βρίσκεστε στην Αγγλία ή θέλετε να παίξετε το παιχνίδι από περιέργεια μπορείτε να το κάνετε εδώ

Πηγή: http://www.techgear.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Facebook χρυσός social games
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ