Στυλιανίδης:«Oχι σε διαπλεκόμενους και πορφυρογέννητους» - iefimerida.gr

Στυλιανίδης:«Oχι σε διαπλεκόμενους και πορφυρογέννητους»

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η ενόχληση των βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας με την πρωτοβουλία του Κυριάκου Μητσοτάκη να επιστρέψει το βουλευτικό του αυτοκίνητο και μέρος των αποδοχών του, εκδηλώθηκε χθες και δημοσίως. Ο πρώτος που επιτέθηκε σχεδόν ευθέως στον Κυριάκο ήταν ο Ευριπίδης Στυλιανίδης, ο οποίος θεωρείται πιστός στην ηγεσία του κόμματος αλλά διατηρεί και δίαυλο επικοινωνίας με τον Κώστα Καραμανλή.

«Θέλουμε μέσα στη Βουλή να μπαίνουν μόνο τα πλουσιόπαιδα ή τα παιδιά των μεγάλων οικογενειών τα οποία έχουν λυμένα όλα τα βιοποριστικά τους προβλήματα και κάνουν πολιτική από χόμπι;», διερωτήθηκε σε ραδιοφωνική του συνέντευξη ο γραμματέας προγράμματος της ΝΔ, Ευριπίδης Στυλιανίδης, αφήνοντας σαφείς αιχμές –χωρίς να τον κατονομάσει- για τον Το γαλάζιο στέλεχος διερωτήθηκε ακόμη, τι βουλή θέλουμε.

«Αν δεν θέλουμε λοιπόν Βουλή διαπλεκομένων, Βουλή υπαλλήλων και Βουλή πορφυρογέννητων θα πρέπει η πολιτεία να σκεφθεί τι χρειάζεται για να λειτουργήσει ένας ευπατρίδης βουλευτής, ένας τίμιος βουλευτής που δεν μπήκε στην πολιτική για να κάνει λεφτά και να περνάει ωραία», πρόσθεσε. Επικριτικοί για τον κ. Μητσοτάκη ήταν και άλλοι βουλευτές σε κατ ιδίαν συζητήσεις τους όπως ο Νίκος Δένδιας, ο Κώστας Τζαβάρας και ο Γιάννης Ιωαννίδης.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ