Ανθρωπος χωρίς χέρια έκανε το όνειρο του πραγματικότητα χάρη σε ειδικά διαμορφωμένο ποδήλατο [βίντεο] - iefimerida.gr

Ανθρωπος χωρίς χέρια έκανε το όνειρο του πραγματικότητα χάρη σε ειδικά διαμορφωμένο ποδήλατο [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

O 27χρονος Μάικ Τρίμπλε από το Πίτσμπουργκ, γεννήθηκε χωρίς χέρια και ενώ θεωρητικά, κατατάσσεται στα άτομα με ειδικές ανάγκες, στην πραγματικότητα η δύναμη και η θέληση του για ζωή ξεπερνάει κάθε φυσικό εμπόδιο.

Oπως πολλά παιδιά από τις περιοχές γύρω από το Τσερνομπίλ, ο Μάικ γεννήθηκε με γενετικές ανωμαλίες που προκύπτουν από την πυρηνική καταστροφή του 1986. Μετά από οκτώ χρόνια σε ορφανοτροφείο, υιοθετήθηκε από μια οικογένεια στις ΗΠΑ και μεγαλώνοντας, ανέπτυξε απίστευτη επιδεξιότητα με τα πόδια του. Ωστόσο ορισμένες απολαύσεις της ζωής - όπως το ποδήλατο – ήταν αδύνατες γι'αυτόν.

Τη λύση στο πρόβλημα του Μάικ βρήκε αρχικά ένας δάσκαλος γυμναστικής, από το σχολείο του Πιτσμπουργκ, τροποποιώντας το τιμόνι ενός ποδηλάτου, ώστε να στηρίζει το σώμα του νεαρού και να μπορεί να στρίβει τη ρόδα με τον κορμό του.

ετά από λίγη εξάσκηση, ο Μάικ κατάφερε να περάσει και αυτό το εμπόδιο και να απολαύσει μία βόλτα με το ποδήλατο όπως κάθε νέος της ηλικίας του.Την ιδέα αυτή του γυμναστή, την εξέλιξε και την υλοποίησε ένας κατασκευαστής ποδηλάτων με έδρα το Πιτσμπουργκ και μ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ