Ο Αντώνης Σαμαράς συνεχάρη την Ανγκελα Μέρκελ-Οι δυο ηγέτες είχαν τηλεφωνική συνομιλία - iefimerida.gr

Ο Αντώνης Σαμαράς συνεχάρη την Ανγκελα Μέρκελ-Οι δυο ηγέτες είχαν τηλεφωνική συνομιλία

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τηλεφωνική επικοινωνία με την Γερμανίδα καγκελάριο, Άνγγελα Μέρκελ είχε ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς. Ο Έλληνας πρωθυπουργός συνεχάρη την Γερμανίδα καγκελάριο για την επιτυχία της στις χθεσινές εκλογές ενώ το περιεχόμενο της συνομιλίας τους δεν έχει γίνει μέχρι στιγμής γνωστό.

Στο μεταξύ, ανοιχτά σε διαπραγματεύσεις τόσο με τους Σοσιαλδημοκράτες όσο και με τους Πράσινους δήλωναν ηγετικά στελέχη των Χριστιανοδημοκρατών πριν τη σημερινή συνεδρίαση του προεδρείου του κόμματος, το οποίο θα αποφασίσει για τα επόμενα βήματα. Πολλοί όμως άφηναν να εννοηθεί ότι θα προτιμούσαν το SPD. Χαρακτηριστική είναι η δήλωση του απερχόμενου προέδρου της κοινοβουλευτικής ομάδας, Φόλκερ Κάουντερ: «Δεν είναι η πρώτη φορά που θα πάμε σε έναν μεγάλο συνασπισμό», δήλωσε ο κ. Κάουντερ. «Θα πρέπει να δώσουμε στη χώρα μια ισχυρή κυβέρνηση».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ