Νέα πυρά Πάγκαλου κατά ΚΚΕ: Δεν είναι μόνο η Χρυσή Αυγή- Ούτε ο Περισσός θέλει δημοκρατία - iefimerida.gr

Νέα πυρά Πάγκαλου κατά ΚΚΕ: Δεν είναι μόνο η Χρυσή Αυγή- Ούτε ο Περισσός θέλει δημοκρατία

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Συνεχίζει την διαμάχη του με την Αριστερά ο Θεόδωρος Πάγκαλος, ο οποίος με αφορμή την δολοφονία του Παύλου Φύσσα και την κατακραυγή εναντίον της Χρυσής Αυγής, δήλωσε πως ούτε το ΚΚΕ καθώς και «κάποια άλλα κόμματα που δεν το λένε» επιθυμούν το δημοκρατικό πολίτευμα.

Σε δηλώσεις του στη Δημόσια Τηλεόραση, ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ δήλωσε πως «η Χρυσή Αυγή δεν είναι το μόνο κόμμα που δεν θέλει τη Δημοκρατία. Είναι και το ΚΚΕ, καθώς και κάποια άλλα κόμματα που δεν το λένε», ενώ στη συνέχεια τόνισε πως «στις δημοκρατίες είναι ελεύθερος ο καθένας να είναι εχθρός της δημοκρατίας. Μπορεί να υπάρχουν κόμματα να κατεβαίνουν στις εκλογές και να ψηφίζονται από τους πολίτες τα οποία δεν θέλουν τη δημοκρατία και να προτείνουν την κατάργησή της», δήλωσε ο πρώην αντιπρόεδρος.

Παράλληλα, ο κ. Πάγκαλος επιτέθηκε και στη Χρυσή Αυγή, αποδίδοντας την άνοδο της στην πείνα και την ανεργία, προσθέτοντας ωστόσο ότι δεν αποτελεί ούτε άλλοθι ούτε δικαιολογία ενώ εκτίμησε πως στην υπόθεση της Χρυσής Αυγής πρέπει να ασχοληθούν όσοι δικαστές χρειάζονται, προκειμένου μέσα σε δύο με τρεις μήνες να έχει πάρει τον δρόμο της Δικαιοσύνης.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ