Τα ζώδια της Δευτέρας 23 Σεπτεμβρίου - iefimerida.gr

Τα ζώδια της Δευτέρας 23 Σεπτεμβρίου

Τα ζώδια της Δευτέρας 23 Σεπτεμβρίου
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Κριός

Είστε αποφασισμένοι να προσαρμόσετε τις καταστάσεις στα δικά σας μέτρα. Θα πρέπει να συνειδητοποιήσετε ποιες είναι οι πραγματικές σας ανάγκες και να αναζητήσετε τρόπους για να τις καλύψετε. Ο τομέας της εργασίας φαίνεται να σας απασχολεί ιδιαιτέρα αυτή την περίοδο. Παράλληλα θα προβληματιστείτε με κάποια έκτακτα έξοδα που θα βγουν, αλλά στο τέλος θα βρείτε λύσεις και θα τακτοποιήσετε όλα. Στα οικονομικά σας, ρυθμίστε με καλύτερο τρόπο τις υποχρεώσεις σας, για να μην αναγκαστείτε να οδηγηθείτε σε δανεισμό.

Ταύρος

Εναλλαγές θα υπάρχουν στην ερωτική σας ζωή αυτό το διάστημα. Θα πετύχετε πολλά πράγματα στον επαγγελματικό σας τομέα. Μην υπογράψετε αυτήν την περίοδο διακανονισμούς ή συμβόλαια. Στα αισθηματικά όσοι έχετε μόνιμο δεσμό, ξαφνικές καταστάσεις θα συμβούν και θα δημιουργηθεί ένα περίεργο κλίμα με τον σύντροφο σας. Στον αισθηματικό σας τομέα, οι δεσμευμένοι του ζωδίου θα έχετε εντάσεις και διαπληκτισμούς με το σύντροφο σας.

Δίδυμοι

Θα συμβούν διάφορα γεγονότα που θα σας ανατρέψουν ορισμένα σχέδια σας. Μόνο με προγραμματισμό και πειθαρχημένη εργασία, θα καταφέρετε να προχωρήσετε μπροστά και να κερδίσετε την εκτίμηση των συνεργατών σας. Οι ανακατατάξεις που θα συμβούν θα είναι αρκετές και θα σας βγάλουν εκτός προγράμματος.

Καρκίνος

Κάντε καλούς χειρισμούς στα οικονομικά σας και περιορίστε τα έξοδα σας. Εξετάστε σχολαστικά τις όποιες αποφάσεις, σκέψεις ή ενέργειες προκειμένου να αποφύγετε σημαντικά λάθη. Μερικές φορές δεν θα διστάσετε να τραβήξετε τις καταστάσεις στα άκρα στη δουλειά σας αφού κινείστε από θέση ισχύος πια και ξέρετε ότι οι άλλοι θα υποχωρήσουν στις απαιτήσεις σας. Οι προκλήσεις θα είναι πολλές και εσείς θα πρέπει να κινηθείτε με ξεκάθαρο μυαλό, για να αποφύγετε τυχόν λάθη του παρελθόντος. Στα οικονομικά σας θα υπάρχουν σκαμπανεβάσματα και θα δυσκολευτείτε να τακτοποιήσετε τις υποχρεώσεις σας.

Λέων

Διανύετε μια περίοδο όπου μπορείτε και πρέπει να βάλετε τις κατάλληλες βάσεις για να έχετε επιτυχία στον επαγγελματικό τομέα. Θα αυξηθεί η αποδοτικότητα σας στην εργασία και θα εισπράξετε την αναγνώριση από τους συνεργάτες σας αλλά και από τους υφισταμένους σας. Μην διστάσετε να κάνετε πράγματα τα οποία θα σας ωφελήσουν. Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας δείχνουν ότι, το επαγγελματικό σας πρόγραμμα θα είναι αρκετά φορτωμένο και θα είστε σε συνεχή επαφή με κόσμο, για να κλείσετε τις συμφωνίες που θέλετε. Προσέξτε όμως μήπως μέσα στο κλίμα των ριζικών αλλαγών αδικήσετε κάποια πρόσωπα και κάνετε λάθος εκτιμήσεις.

Παρθένος

Εσείς που είστε μόνοι θα έχετε τη ευκαιρία να κάνετε μια νέα γνωριμία η οποία θα σας χαροποιήσει. Ο επαγγελματικός τομέας μετά από μια μεγάλη περίοδο έντονης κινητικότητας και άγχους, επιτέλους αρχίζει να ισορροπεί. Προσέξτε μήπως το άγχος σας, γίνει αιτία για να δημιουργηθούν εντάσεις με τον ερωτικό σας σύντροφο. Προχωρήστε με τα κατάλληλα βήματα που θα σας οδηγήσουν στην καταξίωση και θα αρχίσετε να βλέπετε τα όνειρα σας να πραγματοποιούνται. Το πλανητικό σκηνικό που διαμορφώνετε όμως φαίνεται να λειτουργεί ανασταλτικά για πολλούς από εσάς.

Ζυγός

Δεν είναι καλή περίοδος για καινούργια ανοίγματα, γιατί υπάρχει κίνδυνος να ζημειωθείτε. Η βοήθειά τους μπορεί να αποδεχτεί αρκετά σημαντική έως καταλυτική για τις όποιες επιδιώξεις σας. Οι αδέσμευτοι έχουν τους οιωνούς με το μέρος τους. Όσοι από εσάς έχετε λόγους να υπογράψετε ή να κάνετε συμφωνίες γύρω από επαγγελματικά θέματα, αυτή είναι μια πολύ καλή εποχή. Στον αισθηματικό τομέα οι συνθήκες προδιαγράφονται άκρως θετικές για τους περισσότερους από εσάς.

Σκορπιός

Η καθημερινότητα θα αρχίσει πλέον να σας απασχολεί έντονα από εδώ και στο εξής. Θα κινητοποιηθείτε για να ξεκινήσετε μια διαδικασία αλλαγών σε πολλούς τομείς της ζωή σας αφού έχετε φτάσει σε ένα κομβικό σημείο όπου δεν μπορείτε να κάνετε πίσω και πρέπει να προχωρήστε μπροστά. Οι υποχρεώσεις που θα αναλάβετε, θα σας αγχώσουν με αποτέλεσμα να εργάζεστε περισσότερες ώρες. Παράλληλα θα σας απασχολήσουν διάφορα οικογενειακά προβλήματα και θα πρέπει να βρείτε άμεσα λύσεις για να τα τακτοποιήσετε. Το ευχάριστο είναι ότι τελικά δεν θα έχετε πρόβλημα στο να υλοποιήσετε τα σχέδιά σας και να παραμείνει η δουλειά σας σε ισορροπία.

Τοξότης

Προσπαθήστε να βελτιώσετε την επικοινωνία με τους συνεργάτες και τους προιστάμενους σας. Στα οικονομικά σας θα πάρετε κάποια έξτρα χρήματα, αλλά δεν πρέπει να οδηγηθείτε σε σπατάλες και περιττά έξοδα. Στον επαγγελματικό τομέα κρατήστε μια συντηρητική στάση, κινηθείτε με προσεκτικά βήματα προκειμένου να μην χάσετε χρόνο και χρήμα σε άστοχες ενέργειες.

Αιγόκερως

Η κοινωνική σας ζωή αυτές τις ημέρες θα έχει ενδιαφέρον. Θα προκύψουν ορισμένες καταστάσεις που θα πρέπει να τις χεριστείτε με έξυπνους τρόπους, αποφεύγοντας εντάσεις και προστριβές με τους συνεργάτες σας.

Υδροχόος

Οι σχέσεις με τους συνεργάτες σας θα είναι τεταμένες, γι αυτό φροντίστε να ελέγχετε τα νεύρα σας και τα λόγια που θα λέτε. Στα συναισθηματικά εσείς μακροχόνιες σχέσεις φροντίστε να διατηρήσετε το πάθος αναλλοίωτο και αρχίστε να κάνετε καινούργια πράγματα με το ταίρι σας έτσι ώστε να του κεντρίζετε συνέχεια το ενδιαφέρον του.

Ιχθείς

Βάλτε ένα πρόγραμμα στη ζωή σας με τις υποχρεώσεις που έχετε, για να μπορέσετε να θέσετε σε εφαρμογή κάποια στιγμή τα σχέδια σας. Η οργάνωση και η μεθοδικότητα θα είναι πολύτιμοι βοηθοί στο χώρο της εργασίας σας. Μην αφήσετε τις επαγγελματικές σας υποχρεώσεις να σας φορτώσουν υπερβολικά. Πρέπει να είστε όμως αρκετά προσεκτικοί τόσο στις επαφές, τις συνομιλίες όσο και στις διαπραγματεύσεις προκειμένου να μην κάνετε λάθη που θα σας στοιχίσουν αργότερα ακριβά. Στην ερωτική σας ζωή, οι δεσμευμένοι του ζωδίου, θα υπάρξουν ευκαιρία για αναθέρμανση των σχέσεων σας.

ΖΩΔΙΑ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ