Με το ζόρι νίκησε ο Παναθηναϊκός: 1 – 0 τον ΟΦΗ που έπαιζε με 10 για ένα ημίχρονο - iefimerida.gr

Με το ζόρι νίκησε ο Παναθηναϊκός: 1 – 0 τον ΟΦΗ που έπαιζε με 10 για ένα ημίχρονο

Με το ζόρι νίκησε ο Παναθηναϊκός: 1 – 0 τον ΟΦΗ που έπαιζε με 10 για ένα ημίχρον
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ζορίστηκε για ακόμη μία φορά αλλά τα κατάφερε ο Παναθηναϊκός, ο οποίος πήρε το πολυπόθητο τρίποντο στη Λεωφόρο απέναντι στον ΟΦΗ και σημείωσε τη δεύτερη νίκη του στο πρωτάθλημα.

Οι «πράσινοι» έφτασαν στη 2η εφετινή τους νίκη, βοηθούμενοι και από την αποβολή του Ζβασίγια στο 46΄ με κόκκινη κάρτα.

Τη λύση έδωσε στο 65\ ο Μάρκους Μπέργκ, ενώ και οι «πράσινοι» τελείωσαν τον αγώνα με δέκα παίκτες μετά την αποβολή του Ρισβάνη στο 84' με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Νωρίτερα, ο Αστέρας Τρίπολης εκμεταλλεύτηκε την αριθμητική υπεροχή του στην αναμέτρηση της 5ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ της Σούπερ Λίγκας και πανηγύρισε τη δεύτερη νίκη του.

Οι Αρκάδες νίκησαν 2-0 την Καλλονή στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» και υποχρέωσαν την έκπληξη του πρωταθλήματος, που αγωνιζόταν με 10 παίκτες από το 24΄ (2η κίτρινη ο Αναστασιάδης), στη δεύτερη ήττα της. Ο Ντε Μπλάσις άνοιξε το σκορ στο 69΄ για τους Αρκάδες, ενώ το τελικό 2-0 διαμορφώθηκε από τον Καράσκο στις καθυστερήσεις.

Ιστορική νίκη με 2 – 0 πέτυχε και ο Ατρόμητος απέναντι στον Απόλλωνα, καθώς αυτή ήταν η πρώτη φορά που η ομάδα του Περιστερίου καταφέρνει να νικήσει το Απόλλωνα στο πλαίσιο της μεγάλης κατηγορίας.

Φωτογραφίες Eurokinissi

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ