Διαψεύδει η ΕΛ.ΑΣ. για ταυτοποιήσεις ατόμων από τις τηλεφωνικές συνομιλίες του Ρουπακιά - iefimerida.gr

Διαψεύδει η ΕΛ.ΑΣ. για ταυτοποιήσεις ατόμων από τις τηλεφωνικές συνομιλίες του Ρουπακιά

Διαψεύδει η ΕΛ.ΑΣ. για ταυτοποιήσεις ατόμων από τις τηλεφωνικές συνομιλίες του Ρ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στο στάδιο της δικαστικής έρευνας βρίσκεται η υπόθεση του Γιώργου Ρουπακιά ο οποίος κατηγορείται για τη δολοφονία του 34χρονου Παύλου Φύσσα στο Κερατσίνι.

Σύμφωνα, πάντως, με κύκλους της Ελληνικής Αστυνομίας δεν ευσταθούν τα σημερινά δημοσιεύματα που αναφέρονται σε διασυνδέσεις – ταυτοποιήσεις ατόμων με τηλεφωνικούς αριθμούς, στο πλαίσιο της έρευνας για την ανθρωποκτονία.

Υπενθυμίζεται ότι αντιτρομοκρατική και ΕΛ.ΑΣ. έχουν στα χέρια τους τα τηλέφωνα όσων επικοινώνσαν, τηλεφωνική ή μέσω SMS, με τον Γιώργο Ρουπακιά και συνεχίζουν τις έρευνες για την ταυτοποίηση των ατόμων.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο δράστης φέρεται να έλαβε μια κλήση και να έκανε άλλες έξι, όλες διάρκειας μερικών δευτερολέπτων.

Ο ίδιος ο Γιώργος Ρουπακιάς, κατά την απολογία, του ισχυρίστηκε ότι βρισκόταν σε αυτοάμυνα και πως οι σχέσεις του με τη Χρυσή Αυγή ήταν χαλαρές, παρά το γεγονός ότι στοιχεία και φωτογραφίες τον φέρουν να ήταν ενεργό μέλος του κόμματος.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ