Innova: Το μηχανοκίνητο τάγμα εφόδου της Χρυσής Αυγής και οι ανήλικοι «Κένταυροι» - iefimerida.gr

Innova: Το μηχανοκίνητο τάγμα εφόδου της Χρυσής Αυγής και οι ανήλικοι «Κένταυροι»

Innova: Το μηχανοκίνητο τάγμα Εφόδου της Χρυσής Αυγής και οι ανήλικοι «Κένταυροι
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δεν έχουν τέλος οι αποκαλύψεις για τον τρόπο δράσης της Χρυσής Αυγής και τον ομάδων που έχουν δημιουργηθεί στις τοπικές οργανώσεις της. Το πρώην μέλος της ΧΑ στη Νίκαια που μίλησε στην εφημερίδα Εθνος ανέφερε μεταξύ άλλων και δύο ομάδες δράσεις την Innova και τους Κένταυρους.

Τι είναι το Innova

Το Innova είναι το μηχανοκίνητο τάγμα, το οποίο έχει πάρει την ονομασία από τη μάρκα που έχουν τα συγκεκριμένα μηχανάκια που οδηγούν τα μέλη της ΧΑ. Πρόκειται για την ομάδα που έχει τη δυνατότητα να φτάσει γρήγορα σε όποια σημεία τους υποδείξουν προκειμένου να αναλάβουν δράση.

Η ομάδα των «Κενταύρων»

Στην ομάδα των Κενταύρων βρίσκονται οι ανήλικοι που είναι μέλη στην Τ.Ο της Νίκαιας. Πρόκειται για 16χρονους που πηγαίνουν στα γραφεία της ΧΑ και «όσοι αξίζουν προχωράνε», όπως αναφέρει το πρώην μέλος της οργάνωσης. Συνήθως είναι αυτοί που πηγαίνουν στα σχολεία και αποστολή τους είναι να στρατολογήσουν κι άλλους νέους. Μάλιστα ένα «Κένταυρος» που είναι άριστος μαθητής έχει αναλάβει να κάνει μαθήματα ελληνικής ιστορίας στα μέλη της τοπικής οργάνωσης.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ