Τα ζώδια του Σαββάτου 21 Σεπτεμβρίου - iefimerida.gr

Τα ζώδια του Σαββάτου 21 Σεπτεμβρίου

Τα ζώδια του Σαββάτου 21 Σεπτεμβρίου
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Κριός

Έχετε κάνει μεγαλεπήβολα σχέδια και για να τα υλοποιήσετε θα κουραστείτε πολύ. Ο αισθηματικός σας τομέας, θα παρουσιάσει σκαμπανεβάσματα αυτές τις μέρες. Προσπαθήστε να βρεθείτε με τα αγαπημένα σας πρόσωπα, να διασκεδάσετε και να περάσετε καλά. Σε κάποιους από εσάς θα γίνουν προτάσεις για αλλαγή χώρου εργασίας και θα πρέπει να ελέγξτε προσεκτικά τους όρους και πάνω από όλα τα κίνητρα αυτών που σας κάνουν τις προσφορές. Φιλίες, ομαδικές δραστηριότητες και σχέδια, θα παίξουν καθοριστικό ρόλο στη ζωή σας, ενώ κάθε τι καινούργιο που θα παρουσιάζετε θα απορροφά το ενδιαφέρον σας.

Ταύρος

Bρίσκεστε σε μια περίοδο ανακατατάξεων και θα πρέπει να προσέξτε τις αποφάσεις που θα πάρετε, για να αποφύγετε τυχόν λάθη του παρελθόντος. Θα σας αναθέσουν και άλλες υποχρεώσεις γι΄ αυτό θα πρέπει να κάνετε ένα πρόγραμμα για να μπορέσετε να ανταπεξέλθετε με επιτυχία. Θα σας αναθέσουν και άλλες υποχρεώσεις, γι΄ αυτό θα πρέπει να κάνετε ένα πρόγραμμα για να μπορέσετε να ανταπεξέλθετε με επιτυχία. Περάστε περισσότερο χρόνο με αγαπημένα σα πρόσωπα. Περιμένετε λίγο καιρό ακόμη και να είστε σίγουροι ότι θα σας δοθούν οι κατάλληλες ευκαιρίες για να αποδείξετε, τι πραγματικά αξίζετε.

Δίδυμοι

Ανατροπές ή και έλλειψη συνεννόησης με συνεργάτες είναι πολύ πιθανές. Η κοινωνική ζωή, οι συναντήσεις με φίλους και η συλλογική δουλειά ευνοούνται. Θα πρέπει να είστε σε εγρήγορση γιατί θα συμβούν απρόοπτα γεγονότα που θα σας ανατρέψουν κάποια σχέδια και εσείς θα πρέπει να τα ξεπεράσετε με επιτυχία. Οι στόχοι σας μπορούν να πραγματοποιηθούν με μεγάλη ευκολία γι αυτό μην αφήσετε αυτό το διάστημα ανεκμετάλλευτο. Στα οικονομικά σας ενδέχεται να προκύψουν κάποια έκτακτα μικροέξοδα και καλείστε να βρείτε κάποιες γρήγορες λύσεις για να ανταπεξέλθετε.

Καρκίνος

Είναι ένα καλό διάστημα για να βάλετε σε τάξη την διατροφή σας και να ασχοληθείτε με την υγεία σας. Θα πρέπει να οπλιστείτε με υπομονή και να είστε ψύχραιμοι απέναντι στις δυσκολίες που θα συναντήσετε. Ο οικονομικός τομέας επηρεάζεται περισσότερο τη συγκεκριμένη περίοδο. Παράλληλα θα βελτιώσετε το επίπεδο επαφής σας με τους υφιστάμενους και θα περνάτε πιο ευχάριστα στο χώρο της δουλειάς σας. Στα οικονομικά σας, θα μπορέσετε να ξεκαθαρίσετε με παρελθοντολογικές σας οφειλές και να ισορροπήσετε τα πράγματα.

Λέων

Προσέξτε να μην πιέζετε τον εαυτό σας και μην αναλαμβάνετε περισσότερα βάρη-ευθύνες από αυτά που μπορείτε να σηκώσετε. Στα αισθηματικά, όσοι έχετε ένα μόνιμο δεσμό, εκμεταλλευτείτε τις μέρες αυτές για να τις περάσετε με το ταίρι σας, δείχνοντας του αγάπη και τρυφερότητα. Στα συναισθηματικά σας οι δεσμευμένοι προετοιμαστείτε γιατί το ταίρι σας θα σας κάνει παράπονα ότι το παραμελείτε και δεν ασχολείστε καθόλου μαζί του. Στον αισθηματικό τομέα, οι δεσμευμένοι του ζωδίου, θα ξεκαθαρίσετε τα προβλήματα που υπάρχουν με το ταίρι σας και θα πλησιάσετε περισσότερο ο ένας τον άλλον. Τα μπερδέματα και η έλλειψη συνεννόησης που υπάρχει εδώ και αρκετό καιρό με το σύντροφο ή τους συνεργάτες μπορείτε τώρα να τα βάλετε σε τάξη και να βρείτε λύσεις.

Παρθένος

Βάζετε νέες προκλήσεις μπροστά σας και νιώθετε έτοιμοι να εντυπωσιάσετε με τις επιδόσεις σας. Θα δείτε ότι δεν χρειάζεστε πλέον την στήριξη των άλλων, για να πραγματοποιήσετε τα σχέδια σας. Να είστε προσεκτικοί με τους συνεργάτες σας και να μην δίνετε λαβές για σχόλια και κουτσομπολιά. Πάνω από όλα να χειριστείτε τα χρήματα σας με σύνεση και να αποφύγετε οποιαδήποτε σπατάλη. Στα συναισθηματικά σας οι δεσμευμένοι του ζωδίου θα νιώθετε χαρούμενοι γιατί θα βιώνετε όμορφες στιγμές με τον σύντροφο σας και η σχέση σας θα ανανεωθεί.

Ζυγός

Θα θέλετε να μείνετε στον χώρο σας και να περάσετε στιγμές με τον ερωτικό σας σύντροφο, πλησιάζοντας ακόμα περισσότερο ο ένας τον άλλον. Συμβόλαια , συμφωνίες ή και θέματα που έχουν να κάνουν με το εξωτερικό μπορούν να διευθετηθούν αυτή την περίοδο. Ακούστε τα προβλήματα του και βοηθήστε τον. Αναπροσαρμόστε τον τρόπο σκέψης σας για να προχωρήσετε μπροστά, αλλά και για να περιφρουρήσετε τα κεκτημένα σας. Αποβάλλετε την εγωιστική σας συμπεριφορά γιατί θα σας οδηγήσει σε ρήξη με το κοντινό σας περιβάλλον.

Σκορπιός

Αποφύγετε την υπεραισιοδοξία και τις άσκοπες σπατάλες. Ευνοϊκές χαρακτηρίζονται οι συνθήκες αυτό το διάστημα για όσους θέλετε να προωθήσετε τις υποθέσεις σας στον επαγγελματικό τομέα. Μυστικές συναντήσεις, συζητήσεις, επαφές, σχέσεις είναι πολύ πιθανόν να σας κρατούν σε διαρκή εγρήγορση. Οικονομικές απώλειες είναι πολύ πιθανό να συμβούν αυτήν την περίοδο και να σας αναστατώσουν. Στην ερωτική σας ζωή, όσοι έχετε μια μόνιμη και σταθερή σχέση θα πρέπει να πάψετε να κριτικάρετε συνέχεια τον σύντροφο σας, γιατί στο τέλος θα κουραστεί και θα τον χάσετε.

Τοξότης

Είναι μια καλή περίοδο για να επιλυθούν κάποια πράγματα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, με την προϋπόθεση όμως ότι θα υπάρχει καλή διάθεση και τις δυο πλευρές. Κάντε σωστή διαχείριση στα οικονομικά σας και μην παρασύρεστε σε σπατάλες. Οι ελέυθεροι θα υπάρξουν ευκαιρίες για καινούργιες γνωριμίες που θα σας γοητεύσουν αλλά θα πρέπει να είσαστε προσεκτικοί με τις επιλογές σας των ανθρώπων που θα κάνετε. Στα οικονομικά κάθε βήμα που θα κάνετε θα πρέπει να είναι μελετημένο σωστά για να μην οδηγηθείτε σε αδιέξοδο και επαναλάβετε τα λάθη του παρελθόντος. Τα συναισθήματά σας θα είναι μπερδεμένα και θα χρειαστεί να τα βάλετε σε τάξη.

Αιγόκερως

Θα γίνετε πιο τρυφεροί και πιο στοργικοί με τον ερωτικό σας σύντροφο. Μην κλείσετε καινούργιες συμφωνίες και να είστε προσεκτικοί με τα έγγραφα που υπογράφετε. Οι ελεύθεροι δεν θα πρέπει να τα αφήνετε όλα στη τύχη, αντιθέτως θα πρέπει να είσαστε πολύ επιφυλακτικοί με τις γνωριμίες που θα κάνετε. Προσοχή στις υπερβολές και οργανωθείτε όσο καλύτερα γίνεται. Στον αισθηματικό τομέα θα υπάρξουν κάποιες ευκαιρίες για τους αδεσμεύτους, ενώ δεν αποκλείεται να κάνει την εμφάνιση του ένας παλιός έρωτας.

Υδροχόος

Είναι καλή περίοδος για να ξεκαθαρίστετε τις οποιεσδήποτε παρεξηγήσεις έχουν συμβεί και να αποκαταστήσετε τις ισορροπίες στις διαπροσωπικές σας σχέσεις. Κινηθείτε με μεθοδικότητα και σύνεση. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου αλλάζετε κεφάλαιο στη ζωή σας, αναζητώντας το ιδανικό ταίρι για σας. Στα επαγγελματικά σας, θα σκεφτείτε να κάνετε αλλαγές, αφού στο χώρο που είσαστε τώρα δεν αναγνωρίζουν τις προσπάθειες που καταβάλλετε. Συμφωνίες συμβόλαια αγοραπωλησίες και γενικά πολύ τρέξιμο είναι μέσα στο πρόγραμμα.

Ιχθείς

Είστε ξεσηκωμένοι να κάνετε ριζικές αλλαγές για να πετύχετε μια ανοδική πορεία στην καριέρα σας. Θα διώξετε ότι σας καταπιέζει και σας ταλαιπωρεί και θα προχωρήσετε μπροστά για να πραγματοποιήσετε τις υψηλές σας φιλοδοξίες. Μπορείς και εσύ να ζητήσεις την βοήθεια των συνεργατών σου, να κλείσεις καινούργιες συμφωνίες και να αλλάξεις τα κακώς κείμενα που αφορούν την εργασία σου. Οι ελεύθεροι του ζωδίου οι γνωριμίες που θα κάνετε δύσκολα θα σας ενθουσιάσουν. Στον ερωτικό τομέα, παρεξηγήσεις και εντάσεις δεν θα λείψουν και μια διάθεση ανταγωνισμού και αδιαλλαξίας είναι πολύ πιθανή.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ