Πυροβολισμοί από αστυνομικό εκτός υπηρεσίας στη Δάφνη κατά τη διάρκεια αντιφασιστικής πορείας - iefimerida.gr

Πυροβολισμοί από αστυνομικό εκτός υπηρεσίας στη Δάφνη κατά τη διάρκεια αντιφασιστικής πορείας

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πανικός επικράτησε το απόγευμα της Παρασκευής έξω από το σταθμό του Μετρό στη Δάφνη, όταν κατά τη διάρκεια αντιφασιστικής πορείας που διεξαγόταν με αφορμή τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα από τον Χρυσαυγίτη Γιώργο Ρουπακιά, ακούστηκαν πυροβολισμοί. Ενταση και σε πορεία στο Παγκράτι όπου έγιναν 11 προσαγωγές.

Σύμφωνα με τον ιστότοπο Tovima οι διαδηλωτές εντόπισαν ένα άτομο το οποίο θεώρησαν «ύποπτο» και ενώ κινούνταν προς το μέρος του, ο άνδρας έβγαλε όπλο και πυροβόλησε τουλάχιστον τρεις φορές στον αέρα.

Οπως αναφέρει η ίδια πηγή αυτή οι διαδηλωτές απομόνωσαν τον άτομο που πυροβόλησε και τον κρατούν εγκλωβισμένο σε κατάστημα της περιοχής. Στη συνέχεια, όπως αναφέρει η ίδια πηγή, βρέθηκε εγκλωβισμένος εντός καταστήματος στην περιοχή και σημάδευε όσους πήγαν να τον πλησιάσουν (δείτε την εικόνα και το βίντεο ντοκουμέντο πατώντας ΕΔΩ).

Τελικά, ο άνδρας, ο οποίος όπως διαπιστώθηκε πρόκειται για ειδικό φρουρό ο οποίος βρισκόταν εκτός υπηρεσίας, έπεσε στα χέρια των ανδρών της αστυνομίας οι οποίοι έκαναν χρήση χημικών και βομβίδων κρότου - λάμψης.

Εντεκα προσαγωγές στο Παγκράτι

Στο μεταξύ, ένταση προκλήθηκε και στο Παγκράτι, όταν οι μετέχοντες σε αντιφασιστική πορεία περικύκλωσαν τα γραφεία της Χρυσής Αυγής στην περιοχή. Η αστυνομία έκανε 11 προσαγωγές, ενώ λίγη ώρα αργότερα ηρέμησαν τα πνεύματα και οι διαδηλωτές αποχώρησαν.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ