Καταδικάστηκε η μαμά του 3χρονου Τζιχάντ -Είχε την έμπνευση να τον στείλει σχολείο με μπλουζάκι που έγραφε «είμαι βόμβα» - iefimerida.gr

Καταδικάστηκε η μαμά του 3χρονου Τζιχάντ -Είχε την έμπνευση να τον στείλει σχολείο με μπλουζάκι που έγραφε «είμαι βόμβα»

Καταδικάστηκε η μαμά του 3χρονου Τζιχάντ -Είχε την έμπνευση να τον στείλει σχολε
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αρρωστημένη αίσθηση του χιούμορ έχει μία Γαλλίδα μητέρα και το πλήρωσε ακριβά. Η Μπούχρα Μπαγκούρ είχε την ατυχή έμπνευση να στείλει το γιο της, τον τρίχρονο Τζιχάντ, στο σχολείο φορώντας μπλουζάκι που έγραφε «Είμαι βόμβα». Το δικαστήριο της επέβαλε ποινή ενός μήνα με αναστολή και πρόστιμο 2.000 ευρώ.

Δεν ήταν η μόνη που την πλήρωσε. Ο θείος του μικρού που έφτιαξε το μπλουζάκι- το οποίο έγραφε και «Γεννημένος την 11η Σεπτεμβρίου», επίσης κρίθηκε ένοχος. Του επιβλήθηκε ποινή δύο μηνών φυλάκισης με αναστολή και πρόστιμο 4.000 ευρώ.

Η υπόθεση έφτασε στη δικαιοσύνη όταν μία δασκάλα του σχολείου σοκαρισμένη από το μπλουζάκι του μικρού αγοριού ειδοποίησε τις αρχές. Η μητέρα του Τζιχάντ επέμεινε πως όταν έντυσε το γιο της εκείνο το πρωί δεν σκέφτηκε ότι μπορεί να προκαλέσει αντιδράσεις και πως απλά θα γελούσαν όσοι το έβλεπαν.

Πηγή: Daily Mail

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ