Η Γιάννα Αγγελοπούλου παρουσίασε το βιβλίο της στο κοινό της Θεσσαλονίκης [εικόνες] - iefimerida.gr

Η Γιάννα Αγγελοπούλου παρουσίασε το βιβλίο της στο κοινό της Θεσσαλονίκης [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Συνεχίζει το road show ανά την Ελλάδα η Γιάννα Αγγελοπούλου για την προώθηση του βιβλίου της «Γιάννα». Tελευταίος σταθμός της περιοδείας της η Θεσσαλονίκη.

Η παρουσιάση του βιβλίου της κυρίας Αγγελοπούλου έγινε σε ένα ιδιαίτερα πυκνό και θερμό, στην πλειοψηφία του γυναικείο, κοινό, την Πέμπτη στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης, στο πλαίσιο στο πλαίσιο εκδήλωσης που διοργάνωσε το μηνιαίο Life Style γυναικείο περιοδικό "Close Up" της εφημερίδας «Αγγελιοφόρος» του Ομίλου Μπακατσέλου σε ένα

Την εκδήλωση άνοιξε εκ μέρους του περιοδικού, η Ελίνα Μπακατσέλου, ενώ κενρικός ομιλητής της εκδήλωσης ήταν ο δήμαρχος της πόλης Γιάννης Μπουτάρης, ο οποίος με την ομιλία του έδωσε ιδιαίτερη έμφαση στα «μηνύματα του βιβλίου» και στην «προσωπικότητα της συγγραφέως», που, όπως τόνισε, αναδεικνύουν και ενσαρκώνουν, κυρίως, τις «αξίες της βούλησης και της αποτελεσματικότητας», καθώς και της «αποφασιστικότητας».

Στην ομιλία της, η Γιάννα Αγγελοπούλου αναφέρθηκε στις εμπειρίες της από την Θεσσαλονίκη των φοιτητικών της χρόνων, αλλά και στα συμπεράσματά της από την διοργάνωση των Ολυμπιακών Αγώνων και την συνολική διαδρομή της, ανάμεσα στα οποία ξεχωρίζει «η ανάγκη επιμονής στην επίλυση των προβλημάτων».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ