26/7: O Nicolas Jaar για πρώτη φορά στην Ελλάδα - iefimerida.gr

26/7: O Nicolas Jaar για πρώτη φορά στην Ελλάδα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Nicolas Jaar και η μπάντα του έρχονται για πρώτη φορά στην Ελλάδα για μια μοναδική συναυλία στην Θεσσαλονίκη. Την Τρίτη 26 Ιουλίου στη Θεσσαλονίκη στη Βαβυλωνία του Μύλου, Ο Νicolas Jaar και η μπάντα του θα παρουσιάσουν επί σκηνής τις μεγάλες του επιτυχίες. Με την αλάνθαστη μίξη της Jazz & ντίσκο και δείγματα από ρυθμική και ηλεκτρονική μουσική, έχει κερδίσει μια θέση στην κορυφή των διεθνών παραγωγών μόλις σε ηλικία των 20 ετών, τη στιγμή που την μπάντα του έχει την δυνατότητα να μετατρέπει κάθε φορά τον ήχο σε ένα δυναμικό live show.


ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ: Τα εισιτήρια θα πωλούνται από την Δευτέρα 18 Ιουλίου στο ΜETROPOLIS Τσιμισκή 33. Τα πρώτα 300 εισιτήρια θα πωλούνται προς 20 ευρώ. Μετά τα πρώτα 300 εισιτήρια, τα υπόλοιπα εισιτήρια θα πωλούνται προς 25 ευρώ. Ο αριθμός των εισιτηρίων είναι περιορισμένος. \

Οι πόρτες ανοίγουν στις 21.00

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Μουσική Θεσσαλονίκη Nicolas Jaar live μουσική
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ