«Πόρτα» από τη Ρωσία έφαγε η Σελένα Γκόμεζ επειδή υποστηρίζει τα δικαιώματα των ομοφυλοφίλων - iefimerida.gr

«Πόρτα» από τη Ρωσία έφαγε η Σελένα Γκόμεζ επειδή υποστηρίζει τα δικαιώματα των ομοφυλοφίλων

«Πόρτα» από τη Ρωσία έφαγε η Σελένα Γκόμεζ επειδή υποστηρίζει τα δικαιώματα των
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την ώρα που οι περισσότερες χώρες της Ευρώπης περιμένουν εναγωνίως τη Σελένα Γκόμεζ η οποία ταξιδεύει στην γηραιά ήπειρο στα πλαίσια της περιοδείας της « Stars Dance», η Ρωσία δεν δείχνει τόσο πρόθυμη να την υποδεχθεί.

Η Σελένα είχε προγραμματισμένες δύο συναυλίες στην χώρα το Σεπτέμβριο, αλλά Ρώσοι αξιωματούχοι απέρριψαν τη βίζα της, επειδή η Σελένα υποστηρίζει τα δικαιώματα των ομοφυλοφίλων.

Μπορεί η Γκομεζ να είναι είδωλο στις ΗΠΑ, αλλά η Ρωσία δεν συμμερίζεται την ίδια άποψη. Οι διοργανωτές για τις δύο συναυλίες της Σελένα, είχαν κλείσει το παλάτι πάγου της Αγίας Πετρούπολης στις 23 Σεπτεμβρίου και το γήπεδο Olimiisky της Μόσχας για τις 25 Σεπτεμβρίου, ωστόσο όπως αναφέρει το Ρωσικό Times, οι Ρώσοι αξιωματούχοι αρνήθηκαν το αίτημα της Σελένα να εισέλθει στη χώρα στα πλαίσια της νέας αντι-ομοφυλοφιλικής νομοθεσίας της.

Τελικά η Σελένα αναγκάστηκε να ακυρώσει δύο από τις στάσεις της περιοδείας της και όπως αναφέρει ο γκέι ακτιβιστής Τζον Μπέκερ: «Η ακύρωση της βίζα της Γκόμεζ, δείχνει ότι η Ρωσική κυβέρνηση βρίσκεται σε άμυνα και φοβάται ότι η Σελένα Γκόμεζ, θα χρησιμοποιήσει την συναυλία της για την προώθηση των δικαιωμάτων των ομοφυλοφίλων.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ