Το νεοναζιστικό forum Stormfront αποθεώνει την Χρυσή Αυγή: Να πάρει τα όπλα το ακροδεξιό κόμμα στην Ελλάδα - iefimerida.gr

Το νεοναζιστικό forum Stormfront αποθεώνει την Χρυσή Αυγή: Να πάρει τα όπλα το ακροδεξιό κόμμα στην Ελλάδα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στήριξη από το ευρωπαϊκό ναζιστικό φόρουμ Stromfront βρήκε η Χρυσή Αυγή, με τα μέλη της ρατσιστικής διαδικτυακής κοινότητας να υβρίζουν τον νεκρό Παύλο Φύσσα, ενώ άλλοι προτρέπουν το ακροδεξιό κόμμα να αναλάβει την εξουσία μέσω βίας.

Το stormfront, το οποίο θεωρείται η διαδικτυακή «κοιτίδα» του νεοναζισμού, συγκεντρώνει ακροδεξιούς κυρίως από την Ευρώπη και όπως αναφέρουν τα μέλη του στηρίζουν φανατικά την Χρυσή Αυγή. Τα απαράδεκτα τους σχόλια είναι ενδεικτικά της εικόνας που έχουν για την Χρυσή Αυγή, την οποία καλούν να αναλάβει την εξουσία με τα όπλα, ενώ παράλληλα αποκαλούν τον νεκρό μουσικό «σκουλήκι»:

Μερικά από τα σχόλια των Ευρωπαίων νεοναζί:

  • «Ακούω ότι πρώην μισθοφόροι της Blackwater έχουν αναλάβει την ασφάλεια στην Ελλάδα εάν παρεκτραπούν τα πράγματα. Είναι η Χρυσή Αυγή ικανή να νικήσει έναν καλά εκπαιδευμένο μισθοφορικό στρατό; Τους εύχομαι καλή τύχη και μακάρι οι εχθροί της Χρυσής Αυγής να νικηθούν με οποιοδήποτε τρόπο».
  • «Γιατί δεν επεμβαίνει ο ελληνικός στρατός να σταματήσει την τρέλα; Ποιοι είναι οι στρατηγοί στην Ελλάδα; Δεν είναι ανάγκη να είναι στρατηγοί και απλοί διοικητές θα μπορούσαν να δράσουν».
  • «Το όνομα του νεκρού ήταν Killah P! Καταλαβαίνετε την ειρωνεία»
  • «Να απαγορεύσουν την Χρυσή Αυγή; Οταν φιμώσεις τους ανθρώπους του λόγου, θα έχει να κάνεις με τους ανθρώπους του σπαθιού»
  • «Το να παίρνεις μακριά την δημοκρατική αλλαγή, δεν αφήνει καμία άλλη επιλογή από την βία»
  • «Οι αντιφασίστες με εκνευρίζουν και με αηδιάζουν. Δεν υπάρχει τίποτε χειρότερο στον κόσμο από αυτούς τους απελπιστικούς μικρούς αδύναμους. Είμαι περήφανος που ο ''μουσικός'' σκοτώθηκε. Ενα σκουλήκι λιγότερο στον κόσμο!»
  • «Ακόμη και εάν η χώρα εκραγεί, με τόσους χρυσαυγίτες που είναι στην αστυνομία και με τον στρατό που είναι εθνικιστικός, πιστεύει κανείς πως οι Ενοπλες Δυνάμεις δεν θα στηρίξουν την Χρυσή Αυγή; Το γεγονός πως δεν το δηλώνουν είναι άλλο πράγμα. Κανείς δεν θέλει να τον αποτάξουν».
  • Η ιστορία έχει δείξει ότι οι καλύτεροι τρόποι να ξεμπερδέψεις με τους κομμουνιστές στην Ελλάδα είναι:
  • Βάλτους σε ένα βουνό και ρίξε τους ναπάλμ μέχρι να γίνουν πιο μαύροι και από τους νέγρους
  • Εξόρισε τους σε απομακρυσμένα νησιά και άσε τους εκεί
  • Πυροβόλησε τους
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ