Δυο πεζοί παρασύρθηκαν από τρένα στη Μενεμένη μέσα σε μία μέρα - iefimerida.gr

Δυο πεζοί παρασύρθηκαν από τρένα στη Μενεμένη μέσα σε μία μέρα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δύο περιστατικά παράσυρσης πεζών από αμαξοστοιχία σημειώθηκαν μέσα σε λίγες ώρες, στην ίδια τοποθεσία στη Θεσσαλονίκη. Μάλιστα ο ένας άτυχος πεζός παρασύρθηκε από το τρένο την ώρα που... ουρούσε στις γραμμές του ΟΣΕ.

Όπως ανακοινώθηκε, 26χρονος ομογενής παρασύρθηκε, λίγο μετά τις 11 το πρωί, από διερχόμενη αμαξοστοιχία, στην περιοχή της Μενεμένης, στο ύψος του Αστυνομικού Μεγάρου, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά.

Ο νεαρός άντρας μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο της πόλης όπου οι γιατροί χρειάστηκε να του ακρωτηριάσουν το ένα χέρι, ενώ φέρει επίσης τραύματα στο κεφάλι.

Σύμφωνα με την κατάθεση που έδωσε στην Αστυνομία φίλος του και αυτόπτης μάρτυρας του περιστατικό, την ώρα εκείνη ο 26χρονος ...ουρούσε, επιλέγοντας για την ανάγκη του αυτή τις ράγες τις σιδηροδρομικής γραμμής,

Λίγες ώρες νωρίτερα, στις 10 χθες το βράδυ, πάλι στην περιοχή της Μενεμένης, στο ύψος του στρατοπέδου «Ζιάκα», άντρας, αγνώστων λοιπών στοιχείων, παρασύρθηκε κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, από διερχόμενη επιβατική αμαξοστοιχία του ΟΣΕ, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα.

Και για τις δύο περιπτώσεις διενεργείται προανάκριση από τις αρμόδιες αστυνομικές αρχές.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ