Ηταν αφιερωμένο στην Μέρκελ το τελευταίο τραγούδι του Παύλου Φύσσα με τίτλο «Ερωτικόν» [βίντεο] - iefimerida.gr

Ηταν αφιερωμένο στην Μέρκελ το τελευταίο τραγούδι του Παύλου Φύσσα με τίτλο «Ερωτικόν» [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αφιερωμένο στην Γερμανίδα καγκελάριο Ανγκελα Μέρκελ ήταν το τελευταίο τραγούδι του 34χρονου που μαχαίρωσε λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Τρίτης στο Κερατσίνι ο 45χρονος Χρυσαυγίτης δολοφόνος.

Μάλιστα, ο Παύλος Φύσσας με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook στις 29 Αυγούστου ενημέρωνε τους διαδικτυακούς του φίλους ότι το βίντεοκλιπ για το νέο του τραγούδι θα είναι έτοιμο σύντομα, δίνοντάς τους μια γεύση από τη νέα του δουλειά.

Στο συγκεκριμένο τραγούδι ο Παύλος Φύσσας εξέφραζε με τους στίχους του την οργή και την αγανάκτηση προς την πολιτική λιτότητας που έχει επιβληθεί στην Ελλάδα.

«Οταν βαριέμαι σκέφτομαι εσένα μωρό μου Μέρκελ», ακούγεται να λέει ο ράπερ στην αρχή του τραγουδιού και συνεχίζει καλώντας την να... γυρίσει πίσω γιατί, όπως λέει, δεν αντέχει άλλο μακριά της.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ