Μαραθώνια σύσκεψη Σαμαρά -Βενιζέλου για να αντιμετωπιστεί η Χρυσή Αυγή - iefimerida.gr

Μαραθώνια σύσκεψη Σαμαρά -Βενιζέλου για να αντιμετωπιστεί η Χρυσή Αυγή

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Από τη 1 συναντώνται ο πρωθυπουργός και ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ στο Μέγαρο Μαξίμου με ανοικτά όλα τα θέματα στα οποία πρωταγωνιστεί το αποτρόπαιο έγκλημα που έγινε χθες τα μεσάνυχτα από μέλος της Χρυσής Αυγής.

Σύμφωνα με πληροφορίες του iefimerida.gr οι δύο πολιτικοί αρχηγοί εξέτασαν το ενδεχόμενο να απαγορευθεί το ακροδεξιό κόμμα, αλλά κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι ίσως αυτή η απόφαση αποδειχθεί ανεφάρμοστη στην πράξη.

«Κι αν αύριο ιδρύσουν την Ελληνική Αυγή; Θα αποδειχθεί δώρο άδωρο η απαγόρευση», αναφέρουν κύκλοι του Μεγάρου Μαξίμου. Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές η κυβέρνηση θα αποφασίσει να ενισχύσει το νομικό οπλοστάσιο εναντίον της Χρυσής Αυγής όπως δήλωσε νωρίτερα σε συνέντευξη του ο Νίκος Δένδιας.

«Πρέπει να ξεδοντιάσουμε ποινικά τη Χρυσή Αυγή» ισχυρίζονται συνεργάτες του πρωθυπουργού και εξηγούν ότι για κάθε αδίκημα ή ηθική αυτουργία θα πρέπει το ακροδεξιό κόμμα να δικάζεται με αυστηρές ποινές.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ