Ο Μπραντ Πιτ κατέστρεψε γάμο στην Αγγλία: Τράβηξε την προσοχή του γαμπρού - iefimerida.gr

Ο Μπραντ Πιτ κατέστρεψε γάμο στην Αγγλία: Τράβηξε την προσοχή του γαμπρού

Ο Μπραντ Πιτ κατέστρεψε γάμο στην Αγγλία: Τράβηξε την προσοχή του γαμπρού
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Μπραντ Πιτ μπορεί να έχει ακόμα πολλά να μάθει από τον Βινς Βον και τον Οουεν Γουίλσον για την καταστροφή γάμων, ωστόσο ο ηθοποιός βρέθηκε κατά λάθος σε ένα γάμο αυτό το Σαββατοκύριακο και κατάφερε να τραβήξει τα βλέμματα όλων και την προσοχή του γαμπρού.

Την Παρασκευή, ο Ντάνιελ και η Αμπι Λινγκγουντ είχαν τη δεξίωση για το γάμο τους στο ξενοδοχείο Στόουκ Παρκ στο Μπακινγκχαμσαιρ, όπου ο Πιτ έτυχε να έχει μια επαγγελματική συνάντηση για την επερχόμενη ταινία του Fury

Η Αμπι δήλωσε ότι ο σύζυγός της, κυριολεκτικά την έσυρε μέσα στο μπαρ του ξενοδοχείου όταν πληροφορήθηκε ότι ο Μπραντ Πιτ βρίσκεται εκεί. Οπως ανέφερε, ο ηθοποιός ήταν «πολύ ευγενικός και εξυπηρετικός» και πόζαρε για μια φωτογραφία με το ζεύγος αφού τους ευχήθηκε βίο ανθόσπαρτο.

«Οι τοπικές εφημερίδες λένε ότι ο Μπραντ χάλασε τη δεξίωση του γάμου μας, αλλά για να είμαστε δίκαιοι, εμείς χαλάσαμε τη συνάντηση του» δήλωσε η Αμπι

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ