Τι ομολόγησε η σύζυγος του δολοφόνου στο Κερατσίνι: Τι μου ζήτησε να πετάξω στα σκουπίδια λίγο πριν συλληφθεί - iefimerida.gr

Τι ομολόγησε η σύζυγος του δολοφόνου στο Κερατσίνι: Τι μου ζήτησε να πετάξω στα σκουπίδια λίγο πριν συλληφθεί

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μια αποκάλυψη που δίνει διάσταση στην υπόθεση της δολοφονίας του Παύλου Φύσσα, έρχεται στο φως, αφού ο δολοφόνος φέρεται να ζήτησε από τη σύζυγό του να πετάξει στα σκουπίδια όλα τα στοιχεία που τον συνδέουν με τη Χρυσή Αυγή.

Ο δράστης πέταξε την «κομματική ταυτότητα» στα σκουπίδια»Σύμφωνα με την ηλεκτρονική έκδοση της Καθημερινής και το ρεπορτάζ του Γιάννη Σουλιώτη υπό τον τίτλο «, όταν ο δολοφόνος συνειδητοποίησε ότι θα συλληφθεί ενημέρωσε τη σύζυγό του και της ζήτησε να πετάξει στα σπουπίδια τα στοιχεία αυτά. Η ίδια φέρεται να δήλωσε στην αστυνομία ότι ακολούθησε τις οδηγίες του συζύγου της.. Η σακούλα των σκουπιδιών βρέθηκε και κατασχέθηκε, συνεχίζει το ρεπορτάζ επικαλούμενο αστυνομικές πηγές.

Το απόγευμα όμως άλλαξε την απολογία της εμπλέκοντας κι άλλους! Διαβάστε ΕΔΩ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ